Zenfone 3 Türkiye Çıkış Tarihi ve Fiyatı!

Zenfone 3 Türkiye Çıkış Tarihi ve Fiyatı!


Asus'un computex 2016'da duyurulan zenfone 3 modelleri bizim ülkemizde ne vakit satışa çıkacak ve fiyatları ne olacak? Işte asus zenfone 3 türkiye çıkış tarihi ve tahmini fiyatları!
Asus, computex 2016'da zenfone 3, zenfone 3 deluxe ve zenfone 3 ultra olarak üç yeni akıllı telefon tanıttı. Bu modellerle alakalı en çok sorulan soru zenfone 3 türkiye çıkış tarihi ve zenfone 3 türkiye fiyatı ile alakalı şüphesiz
Asus zenfone 3 çıkış zamanı
Computex 2016'da asus türkiye müdürü bora aras ile bir röportaj gerçekleştirdik. Aras, verdiği bilgilerde asus zenfone 3 modellerinin tahmini olarak ekim ayında bizim ülkemizde olacağını söylemiş oldu. Planlamaya bakılırsa ekim ayının başlangıcında yeni modellerin Türkiye'de olacağını söyleyen aras, üç modelin de aynı anda gelmesinin beklendiğini belirtti
Asus zenfone 3 türkiye fiyatı
Zenfone 3 modelleriyle alakalı bir öteki merak edilen konu ise doğal ki fiyat. şu anda sadece yurtdışı fiyatlarının açıklandığı zenfone 3 modelleri, bora aras'ın verdiği bilgilere gore tahminen zenfone 3 deluxe 2300-2500 tl bandında olacak.
Zenfone 3 özelikleri
Qualcomm'un 14 nm teknolojisiyle üretilen 8 çekirdekli yeni işlemcisi snapdragon 625'ten gücünü alan aygıt, adreno 506 grafik işlemcisiyle full hd çözünürlükte başarılı bir performans sunuyor.
3 gb ram ile gelen telefonda, 4 gb ram seçeneği de bulunuyor. Dahili depolama da 32 gb ile geliyor ve ek olarak microsd kart desteği de sunuluyor. Ram'de olduğu şeklinde depolamada da bir üst opsiyon bulunuyor ve 64 gb seçeneği de mevcut.
5.5 inç büyüklüğünde ve full hd çözünürlüğünde ekrana haiz olan zenfone 3, usb type c, 3000 mah batarya ve hızlı şarj desteğine de haiz.
Başarılı kamera özellikleri
Zenfone 3’ün kamera biriminde sony imzası yer alıyor. 16 megapiksel çözünürlüklü sony imx298 sensör ek olarak çift led flaş ve lazer otofokus sensörüyle destekleniyor. F/2.0 lensin eşlik ettiği ana kamera ois teknolojisini de bununla beraber getiriyor.
Zenfone 3’ün ön kısmınde ise yeniden f/2.0 lensin eşlik ettiği 8 megapiksel çözünürlüklü bir kamera yer alıyor. Bu kamera 88 derece bakış açısına haiz.
Zenfone 3 ilk bakış!
Zenfone 3, asus'un kurmacam anlayışını zenfone ailesinde tamamen yenilediğini kanıtlayan en önemli model oluyor. Müsait fiyatlı ve 5.5 inç yapıdaki telefon, amiral gemilerini aratmayan kurmacama haiz.
Zenfone serisi her şeyden önce yeni nesille beraber metal kasaya bürünüyor. Daha uygar bir tasarımla karşımıza çıkan zenfone 3’te tamamı metalden oluşan bir yapı karşımıza çıkıyor. Metal kasaya 2.5d kıvrımlı gorilla glass cam birlikte rol alıyor. Cihazın hem önü bununla birlikte arkası cam zenfone 3 altın, mavi, siyah ve beyaz renk seçenekleri eşliğinde satışa sunulacak olan zenfone 3, arka tarafda parmak izi sensörüne de sahip.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes