Picoway'le dövmenizden tamamen kurtulun

Picoway'le dövmenizden tamamen kurtulun


 
Picoway'le dövmelerinizinden hiç iz kalmadan kurtulmak mümkün.
Dövme yapmış oldurmak tüm dünyada her geçen gün daha da popüler hale geldi fakat ya sonrası… özellikle 2 senelik bir zaman diliminde biroldukca sebeple yaptırılan bu dövmelerden vazgeçiliyor ve doktora başvuran kişilerin rakamsı da gün geçtikçe artıyor. Insanların acsıcaklıkz, sorunsuz ve hızlı bir şekilde dövmelerinden kurtuluş isteği, tıp teknolojisini harekete geçirdi ve dünyada ilke defa pikosaniyelerde bu sorunları gideren teknoloji üretildi.
Amatör ve travmatik tüm dövmeler, dermal, epidermal pigmente lezyonların tedavilerinde tüm dünya otoritelerininin oylarıyla bu yılın alanında en iyisi” ödülünü de alan picoway hem de cilt yenilemede, ‘özel holografik teknolojiye’ haiz başlığı sayeinde, son yılların en önemli yeniliği olmaya aday. Cildin yüzeyini etkilemeksizin, daha derin tabakalardaki, tamir mekanizmalarını harekete geçiren etkisiyle, elastikiyet ve ışıltının geri kazandırılması olası oluyor.
 
Günümüze kadar geliştirilmiş birfazlaca lazer teknolojisi özelikle koyu tende kimseler için  bu yan etki riski taşıyabiliyorken, iki farklı dalga uzunlukta lazer ışığını barındıran picoway ultra kısa atımlarla dövmelerin %90’ından fazlasında çoğunlukla kullanılan siyah ve kırmızı ile beraber sarı, aleni mavi ve mavi  olmak üzere farklı tonlardaki dövmelerinde tek bir sistemde tedavi edilebilmesini sağlıyor.
 
Picoway, utra kısa atımlarla o denli güçlü enerjilere çıkıyor ki, mekanik bir etkiye dönüşüp,  leke veya dövmeyi meydana getiren pigmentleri, bugüne kadarki lazerlerden çok daha küçük parçalara ayırıyor; vücudumuzun da, bu partikülleri kendinden uzaklaştırması çok daha basit oluyor. Seans rakamları azalıyor, tedavi sonuçları daha hızlı alınıyor.

Mevcut lazer sistemleri ile tedavi edilebilmesi en güç olan dövme tiplerinden birisi de kalıcı makyaj tipi dövmeler.. Kalıcı makyajda kullanılan metalik boyalar mevcut lazer sistemleri uygulandıktan sonrasında silinmek yerine daha da koyulaşabilmekte, siyaha dönebilmektedir. öteki tüm dövme türleri ile beraber kalıcı makyaj silinmesinde de picoway kolaylıkla kullanılmaktadır.

“dövme tedavi edilirken çevrede bulunan sağlıklı deri hiçbir zarar görmüyor.” “sistem, lazer ışığının ısıya dönüşerek pigmentleri parçalamasıyla işlemeye başlıyor. Parçalanan pigmentler hücre dışına çıkarak ve bireyin bağışıklık sistemine ilişik hücreler tarafından emilerek yok ediliyor.

4-6 hafta aralıklarla yapılacak bu işlemde dövme veya lekeye göre tatbik sayısı değişebilir ve çoğunlukla 3-4 seansta, çiller ve yaşlılık lekeleri ise 1-2 uygulamada tam olarak silinebiliyor.

Picoway teknolojisinin avantajları;

Hayattaki en yüksek peak power’a haiz picoway teknolojisi ile en kısa pikosaniye atımlarla meydana getirilen uygulamalar, hastaların hep ulaşmak istediği konforu sağlıyor.

öteki sistemlerden %40 daha kısa pikosaniyedeki atımlar yardımıyla daha düşük enerjide, tedavilerde inkilap eseryor.

Picoway, tek sistemde; ktp ve nd:yag, çift dalga boyu ile her renkte ve türde kuvvetli dövmeleri, dermal-epidermal pigmentte lezyonları ve benign pigmentte lezyonları tamamen gideriyor.

Picoway benzersiz kurmacam mimarisi ileri mikro-elektroniklere haizdir. Bu sayede sağlam, emin ve gelecek aplikasyonlar için geliştirilebilir bir cihazdır.
 
Picoway yazımız haricinde ki yazılarımızı incelemek için ana sayfamızı inceleyebilirsiniz.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes