Pokemon Go'yu Önce Sen Oyna

   Pokemon Go'yu Önce Sen Oyna

 
pokemon
Pokemon

      Pokemon Go'yu Önce Sen Oyna

Android ve iOS için merakla beklenen Pokemon GO için bugün müjde verildi. Pokemon GO testleri başladı. Peki, Pokemon GO'yu herkesten önce nasıl yükleyeceksiniz?

Nintendo'nun mobil platform atağı herkesi heyecanlandırmıştı. Ancak Nintendo'nun, DS/3DS platformlarına özel oyunlarını mobile getirmek gibi bir hata yapmayacağı biliniyordu. Nintendo, mobil kullanıcılarının gönlünü almak için Pokemon GO'yu geçtiğimiz aylarda duyurmuştu.
RPG türündeki Pokemon oyunlarından farklı olan Pokemon GO, daha çok interaktif öğeleri ile ön plana çıkıyor. Çevrenizde pokemon olduğu zaman bildirim veren ve kamera yardımı ile Pokemonları arayıp yakalamaya çalıştığınız Pokemon GO için geri sayım başladı.
Japonya, Avustralya, ABD ve Yeni Zelanda ülkelerinde Beta sürecine giren Pokemon GO, yakında evrensel olarak App Store ve Google Play Store'da yayınlanacak. Peki, herkesten önce Pokemon GO'yu oynamak için ne yapmak gerekiyor?
Öncelikle cihazınıza VPN kurmanız gerekiyor. VPN'deJaponya, Avustralya, ABD ve Yeni Zelanda lokasyonlarının olmasına dikkat edin. Daha sonra Pokemon GO beta sayfasına buradan girin ve iOS veya Android cihazınızı seçerek kaydınızı yaptırın.
Bu kayıt işleminden sonra mail adresinize ilgili yönergeler gelecek. Pokemon GO'yu App Store'dan indirmek için Amerika bölgesine ait bir hesabınızın olması gerektiğini belirtelim.

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes