Greenlink_io

Greenlink_io


Her gün tükettiğimiz dünyayı etkiler
Her gün tükettiğimiz ürünler ve dünya üzerindeki etkileri hakkında çok az şey biliyoruz. Opak ve karmaşık tedarik zincirleri, çevreye ve insanların refahına uzun vadeli olumsuz etkileri vardır. Tüketici olarak, bilinçli satın alma kararı vermek zor ve karmaşıktır. Sürdürülebilir ticaret dünyasına doğru çalışanları aktif olarak nasıl destekleyeceğini çok az biliyoruz.

Çözümler
GreenLink sosyal sorumluluk standartlarını yükselten merkezi olmayan bir güven protokolüdür. Blockchain ile güçlendirilen GreenLink, bir kavram - sürdürülebilirlik etrafında dönen dünyanın ilk protokolüdür.

Alışverişçiler için
Tüketiciler, ürünlerin kökenini kolayca izleyebilir ve ürün bilgilerini platformumuzdan doğrulayabilirler. Çevrimiçi ve mağaza içindeki markaların ve ürünlerin arkasındaki hikayeleri, yolculukları ve etkileri keşfetmek için her ürünün arkasında benzersiz bir etiket veya QR kodu arayabilirler. Uygulama aracılığıyla ürün ve markalarla ilgili bilgileri desteklemek ve doğrulamak için harekete geçerek, işletmelerin eko-sertifikalı olmalarını desteklemek için gittikleri IMPACT belirteçleri ile ödüllendirilirler.

İşletmeler İçin
Alışveriş yapanların çoğu, ürünlerinin nereden geldiğini bilmek istiyor. Tüketicilere ürün ve markalar hakkında otantik ve güvenilir bilgiler sağlamaya yardımcı olmak ve daha iyi bir marka hikayesini anlatmak için işletmelerin blockchain'de eko-sertifikalı olmasına yardımcı olmak istiyoruz.

Düzenleyici ve Sertifikasyon Organları İçin

Dijital sertifikaları ve imzacıları işletmelerle kolaylaştıran bir blockchain etkin bir platform oluşturarak sertifikasyon kuruluşları ve sürdürülebilirlik standartları kuruluşlarıyla birlikte çalışıyoruz. IMPACT tokenları ile güçlendirilmiş, saklanan verilerin herhangi bir zamanda halk tarafından kolayca erişilebilir ve doğrulanabilir.

GreenLink, belgelendirmelerin dijitalleşmesini ve sürdürülebilirlik alanındaki ürün ve işlerle ilgili bilgileri temsil eder. Tüketiciler, fiziksel ürün ve hizmetler karşılığında tokenleri kullanabilir, sürdürülebilir işletmeler hakkında geri bildirim ve derecelendirmeler sağlayabilir ve QR kodları veya bir web arayüzü aracılığıyla ürünler hakkında veri elde edebilirler. İşletmeler, blok zincirinde depolanan verileri oluşturmak, erişebilmek ve doğrulamak için belirtecimizi kullanır. 

Nasıl çalışır
'Para harcadığın her zaman, istediğin türden bir oy verirsin' - Anna Lappe
  1. Ürün ve iş sertifikalarının bütünlüğünü doğrulayın.
  1. Sahipliği ve yazarlığı doğrulayın
  1. Geçmişi (örneğin zaman damgası) ve ürünlerin bilgilerini doğrulayın.
  1. Ürünleri değerlendirin ve inceleyin (GreenRate)


GreenLink, 3 yıldan uzun bir süredir sicili ve sürdürülebilir tüketici alanında, Singapur merkezli bir teknoloji şirketidir. Boxgreen, B-Corp sertifikalı, kârlı ve sürdürülebilir bir e-perakendeci olan ve daha sağlıklı, porsiyonlar üreten bir şirkettir. evlere ve ofislere kontrollü atıştırmalıklar
Tüketiciler alım yaparken, kendi nedenlerini destekleyen eylemler için kabul edilir ve ödüllendirilir. Bir örnek, kahve almak için kendi kuponlarınızı getirerek veya marketler için kendi geri dönüştürülebilir çantanızı getirerek bir indirim elde etmektir.
Ancak, bu eylemler genellikle kaydedilmez ve müşterilere verilen ödüller sadece kısa vadeli indirimlerdir. Ile Greenlink Sosyal Ledger , müşteriler tarafından yapılan tüm olumlu eylemler kolayca blockchain üzerinde kaydedilebilir. Bu kayıtlar sadece değişmez ve güvenli değil, aynı zamanda doğrulama için herkese açık olacak.

GreenLink'in mobil uygulaması, bir ürünün tanıtımını kontrol etmenize olanak tanır ve bu sayede, satın alma gücünüz ve küresel düzeyde etkisi hakkında daha bilinçli olmanızı teşvik eder.

Uygulama sayesinde şunları yapabilirsiniz:
Aktif kullanıcılar, platformda ürün satın almak veya borsada işlem yapmak için kullanılabilen IMPACT ile ödüllendirilir.
İşletmeler, bilinçli tüketicileri, yalnızca kendi işleriyle ilgili eylemlerle değil, Sosyal Muhasebe üzerinde kaydedilen tüketici eylemlerinin toplamı temelinde ödüllendirebilirler. Bu, GreenLink ekosisteminin parçası olan işletmeler arasındaki birliği teşvik eder.
Social Ledger, sürdürülebilir düşünmeyi teşvik edecek ve müşterilere uzun vadeli ekonomik faydalar sağlarken daha iyi bir gelecek yaratmaya yardımcı olmak için çevre dostu davranışlar sergilemeye teşvik edecektir.
Ayrıca, GreenRate ile platform, en üst düzeyde şeffaflık ve özgünlük ile çalışacaktır. Tüketicilere geri bildirim için bir platform verilir ve işletmeler veya ürünler GreenRate'teki görünürlüğünü güçlü, olumlu derecelerle artırabilir. Negatif olarak derecelendirilirlerse, daha fazla iyileştirme için tüketicilerle iletişim kurarak derecelendirmelerini geliştirmeleri istenecektir.
GreenLink'te, iyi davranışlar kayıtsız kalmamalı veya ödüllendirilmemeli gibi iyi yapmak için bir sadakat programı oluşturmaya inanıyoruz!

Yol Haritası

2014

Boxgreen, sürdürülebilir bir atıştırmalık e-perakendeci Singapur'da kuruldu

2015

500 girişim ve Expara Ventures dahil olmak üzere, kayda değer VC'lerden tohum desteği

2016

200 ofis ve 4000 evin üzerinde hizmet verdi

2017

B Corp Sertifikalı ve Malezya ve Tayland'a genişleme

Jan 2018

Asya'nın ilk akıllı sağlıklı atıştırmalık otomatı başlattı

Mayıs 2018

Sürdürülebilirlik ve bilinçli tüketim etrafında bir ekosistem oluşturmak için Kavramsallaştırılmış GreenLink

Ağustos 2018

GreenLink jetonu satışı

Ekim 2018

Değişim üzerinde listeleme

Q2 2019

Seçilen marka ve ortaklarla Greenlink 1.0 Dijital Sertifikasyon Platformu Pilotu

Q4 2019

Sosyal Muhasebe 1.0
100 işyeri
Sosyal defter ekosisteminin sınanması


Q2 2020

Sosyal Muhasebe 2.0
Çevrimdışı sunum
Diğer taraflara açık kaynak


Q4 2020

Greenlink 2.0
50 sertifikasyon kuruluşunun katılımı
Teknede 500 işletme ve marka
ÇEKIRDEK TAKIMI
WALTER OH
CEO & KURUCU ORTAK



FAI WONGCTO & KURUCU ORTAK


ANDREW LIM
COO & KURUCU ORTAK

JASPER WONGMUHASEBE MÜDÜRÜHUKUK VE FINANS

ASTELLE ÇIĞNEMEKSATIŞ VE İŞ GELIŞTIRME

WEN LI TEOYARATICI VE MARKALAŞMA

LAURA FRANCOISŞEF SÜRDÜRÜLEBILIR GÖREVLISI

KATRINA TOOPAZARLAMA ŞEFI

HAKIM RAZALANYAZILIM MÜHENDISIÇALIŞMA EKIBI

PAMELA PHUAGÖRSEL TASARIM

JOEY LIMMETIN YAZARLIĞI VE TASARIMI

COCO ONGPR PAZARLAMA / TOPLULUK MÜDÜRÜ


Daha fazla bilgi için lütfen buraya tıklayınız .
Tüm sosyal medyamızı takip edin, böylece haberleri kaçırmayacaksınız!

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes