Beaxy İco - BXY Coin

BEAXY

İyi günler, sevgili arkadaşlar! Bugün ekonomik alandan bahsedeceğiz. Daha kesin olmak gerekirse, kripto-para birimi alanında ticaret gibi bir alanla ilgilidir. Ve bu da hepsi değil. Burada da ticaret alanı para biriminin para biriminde ele alınacaktır. Konuya katılmanın çok ilginç ve ilgili olduğunu kabul ediyorum. Sonuçta, bugün, kripto para maksimum kalkınma alıyor. Giderek daha fazla insan bunu öğrenir ve haberlerde sürekli konuşur. Bu alanda da, şu anda biz cryptocurrency ve fiatnoy ticaretine taşıyabiliyor böyle bir platform vardır kusurları var. Aynı zamanda, hepsi bu değil. Esas sorun, tüccarlara az sayıda araç sağlanmasıdır. Bu, karı maksimize etmek için zayıf desteği gerektirir. Nasıl Olmalı? Bu problemi kim çözecek? Ve böylece, böyle harika bir proje ile tanışın
Beaxy, kripto para biriminin yanı sıra çeşitli trader'lar için çok uygun ve pratik olan para biriminde işlem yapmak için doğal olarak bir platformdur. Sonuçta, herkes işlerini dijital para biriminde yapmaktan hoşlanmaz, fiat içinde yapmak isteyen çok kişi vardır. Ama bu zaman zaman uygundur, çünkü fiatı kripto para birimine transfer etmek zorunda kalmazsınız ve sadece ticarete başlayabilirsiniz. Hemen mevcut olacak. Bu ana artı ek olarak, platform ayrıca, işlem yaparken ve işlem yaparken, kullanıcıya herhangi bir görevde yardımcı olacak çok sayıda araç içerir. Bu, kullanıcının rahat ve rahat ticaret için en güçlü araç setini sağlaması için platformun ana görevidir. Ayrıca, yukarıdakilerin hepsine ek olarak, platformun çok sayıda kütüphanesi vardır.
Bildiğiniz gibi, bu platformun kendi belirteci vardır. Bu simge, bu projede önemli bir rol oynayacaktır. Jeton BXY olarak adlandırılır. Ve en önemli ikramiye, BXY jetonlarına sahip olacaklar, kâr platformunun% 20'si şeklinde hoş bir ikramiye alacaklar. Yani, bu şekilde, temettü. Yatırım yapmak için ek bir teşvik var.
Şimdi bu projenin bazı özelliklerini göz önünde bulundurmak istiyorum. Basitçe, diğer projeler arasında öne çıkıyor.
1. Her şeyden önce, platformda işlem yapmakta kötü olmayan indirimler alacaksınız ve aynı zamanda dahili belirtecin adı BXY'dir.
Ikramiye 2.Pro, zaten söyledim, ama tekrar söyleyeceğim. Ayrıca BXY tokenlerini% 20 oranında kar platformundan tutuyorsunuz.
Fiat para biriminde 3.Diposites. Bu güvenilir hesaplar için anlık mevduat olarak mevcut olacak. ACH için de destek olacak.
4. Platformun ana özelliği onun güvenliğidir. Bu, PCI-DSS ve ayrıca ENISA'yı içeren çok ciddi bir göstergedir. Kullanıcıların tam güvenliğini sağlamak için.
5. Önemli bir özellik, bu platformun hem iOS hem de Android işletim sistemlerinde kullanılabileceğidir. Bunları uygulama mağazasından kolayca indirebilirsiniz. Bu durumda, bu veya bu etkinlikle ilgili bir dizi bildirim alınacaktır.
6. Aynı platform, ICO projelerinin başlatılmasına yardımcı olacaktır. Bu, eksiksiz bir kontrol gerçekleştirecek ve KYC prosedürünün ve onunla ilişkili maliyetlerin geçişini kolaylaştıracaktır.
Şimdi ICO hakkında birkaç kelime.
Satış öncesi 1 Haziran 2018'de başlayacak. Bu durumda, alıcılara% 20 indirim uygulanacaktır. 

Satışların ana aşaması 15 Haziran 2018'de başlayacak. 
Toplamda 100.000.000 BXY jetonu serbest bırakılması planlanmaktadır. 
Bunlardan 60.000.000 BXY jetonu satılacak. 
Minimum ücret hedefi 5.000.000 dolar. 
Maksimum ücret hedefi 30.000.000 dolar.
Söylenmeyen, çok ilginç bir proje. İster yeni başlayanlar, isterse de kurtlaşmış bir kurt olsun, kesinlikle herhangi bir kullanıcı sınıfı için faydalı olacaktır. Bunu yaparken, aynı zamanda basit, ama kullanışlı ve en önemlisi güçlü bir arayüz olacak!
Yazar:
referanslar:

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes