Sigortasız Çalışan Nasıl Kredi Alır?

Sigortasız Çalışan Nasıl Kredi Alır?




Sigorta olmadan banka kredi verir mi?

Sigortasız çalışıyorsanız yada herhangi bir işe sahip değilseniz bazı şartları yerine getirdiğiniz takdirde bankalardan kredi alabilirsiniz.

Ev kadınları ve öğrenciler kredi alabilir mi?

Bankalar müşterilerine kredi kullanacakları zaman muayyen teminatlar talep etmektedirler. üzerinize ilişkin olan herhangi bir ev, araba, arsa yada hesabınızda yüklü miktarda bir para varsa bankalar kredi taleplerinizi daha müspet olarak değerlendirme dibine alırlar. Bankaların çalışma politikaları yeni düzenlenen kanunlar çerçevesinde ilerlediği için sigortasız olarak çalışanlara kredi imkanı sunulmamaktadır.

Sadece bazı bankalar sigortasız çalışanlara da kefilsiz bir halde sigorta şartı aramadan kredi verebilmektedirler. Günümüzdeki yeni düzenlemeler yardımıyla nakit ihtiyacı duymakta olan hepimiz bankalardan kredi alabilmektedirler. Bankada bir hesabınız var ve yüklü oranda paranız bulunuyor ise bankalardan kredi talebinde bulunabilirsiniz.

çoğu zaman bankalar kredi başvurularında en az 6 aydır sigortalı olarak çalışıp çalışmadığınızı öğrenmek isterler. Günümüzde sigortasız çalışmak yasak olduğu için bankalar genel olarak bu şartı ararlar. Maaşınızı tertipli bir halde alabildiğinizi belgelediğiniz vakit bankalara yapmış olduğunız kredi başvuruları daha olumlu olur. Ek olarak daha önce müşterisi olduğunuz bir bankadan kredi istek etmeniz başvurularınızın daha olumlu neticelanması açısından önemlidir.

Sigortalı olarak çalışırken bir kredi çektiyseniz ve sigortanız iptal olduğu vakit krediye ihtiyaç duyduysanız eski döneme ilişik resmi belgeleriniz ile daha önce çalışmış olduğunız ve müşterisi olduğunuz banka ile mesajşime geçerek başvurularınızı yapabilirsiniz. Daha önce aynı bankadan kredi kullanmış olmanız da bu süreçte size yardımcı olacaktır.
Bankalar müşterilerinin kredi başvurularını değerlendirirken sistem üzerinde daha önce kredi alıp almadıklarına ve aldıkları kredilerin ödemelerinin ne düzeyde olduğuna son aşama dikkat etmektedirler.

Bankalar bu tür durumlar haricinde bununla birlikte öğrencilere ve ev kadınlarına da sigorta şartı armadan kredi sunmaktadırlar. Garanti olarak gösterebileceğiniz mallarınız varsa kefilsiz ve sigortasız bir şekilde kredi ihtiyacınızı bankalardan giderebilirsiniz.

Bankalar tüketici kredileri ve ihtiyaç kredileri için meydana getirilen başvurularda ev kadını yada öğrenciyseniz sizlere çeşitli kampanyalar sunarlar. Ev kadınları ve öğrencilerin kefilsiz, sigortasız kredi alabilmeleri için üst limit 20.000 tl olarak belirlenmiştir.

Sigortasız biriyseniz ancak kira gelirine sahipseniz gelir beyannamesi ile müracaat yaparak da bankalardan ihtiyaç kredisi talebinde bulunabilirsiniz.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes