Booking Com Tatilin Adresi

Booking Com Tatilin Adresi

booking.com



The priceline group (nasdaq: pcln) işitirakı olan booking.Com web üzerinden oda satışı bakımından dünya lideri otel rezervasyon acentesi booking.Com™'un işletmecisi ve sahibidir. Her gün booking.Com üzerinden 1.000.000 ve üzerinde geceleme rezervasyonu yapılmaktadır. Booking.Com websitesi ve uygulamaları, hem eğlence hem de iş pazarından ziyaretçileri çekmektedir.
1996'da kurulan booking.Com b.V., minik aile pansiyonlarından executive daireler ve beş yıldızlı lüks otellere kadar her tür konaklamada en iyi fiyatı garantilemektedir. Booking.Com tarafından kurulan villas.Com sitesi kendinden mutfaklı tesislere de odaklanmaktadır. Uluslararası özelliğe sahip booking.Com, 40’ın üzerinde dilde hizmet vermekte; 224 ayrı ülke ve bölgelerde 924.665 aktif tesis sunmaktadır.Ekibimiz

Booking.Com'un dünya genelinde, müşterilerine ve otel ortaklarına hizmet veren 11000'den fazla çalışanı vardır.

Misyonumuz

Bütçeleri mutlaka eğlence ve iş gezilerinde kullananların dünya çapında kalabileceği en iyi yerleri kolaylıkla keşfetmesini, rezervasyon yapmasını ve buralarda gezilerinin hazzını çıkarmasını sağlamak.

Booking.Com olarak bilgilendirici, kullanıcı dostu ve en iyi fiyatları güvence eden bir internet sitesi sunmayı amaçlıyoruz. Hedefimiz, dünyanın neresinde olursa olsun iş veya eğlence seyahatindeki her insana çok çeşitli konaklama seçeneklerini keşfetmek ve ayırtmak için kullanımı en kolay ve en hesaplı rezervasyon sistemini sağlamaktır.

Otel ve içerik departmanlarımız; şeffaflık, müsaitlik ve bütün müşterilerimiz için en iyi fiyatlandırmayı sağlayabilmek için tesis ortaklarımıza yerel ofislerden yardımcı vermektedir. Birden fazla dil bilen müşteri hizmetleri, müşterilerimizin konaklamalarının beklentilerini karşılaması yada aşması için onların haklarını korur ve 7/24 yardım sunar.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes