iPhone'dan Silinmiş Dosyayı Kurtarmak

iphone

iPhone’dan Silinmiş Dosyayı Kurtarmak!

Tenorshare iPhone Data Recovery aracı iPhone’dan yanlışlıkla sildiğiniz bir veriyi kurtarabiliyor. Ayrıca hasarlı ya da kayıp bir iPhone’da ki verileri geri getirebiliyor ve bunu yapmak için kilit ekranını dahi açmanıza gerek kalmıyor.
Yazılım üç farklı şekilde çalışıyor. İlk yöntem iPhone’unuzu bilgisayara bağlıyarak verileri kurtarmak. Diğer yöntemler ise verileri bir iTunes yedeğinden getirmek ya da iCloud yedeklerini kullanmak.
Tenorshare ücretsiz bir deneme sürümüne sahip. Satın almak isterseniz birkaç ekstra özellikle 49.95 dolar Windows için ve 59.95 dolar fiyat etiketiyle Mac için satın alınabiliyor. Şimdiki adımları deneme sürümünü üzerinden takip edebilirsiniz.

Veri Kurtarma İçin Desteklenen Uygulamalar

Tenorshare geniş bir uygulama desteğine sahip. iPhone‘u satın aldığınızda gelen stok uygulamaların yanı sıra marketten edinilen bazı üçüncü parti uygulamalara dahi destek veriyor. Bu yazılımı kullanarak veri kurtarabileceğiniz uygulamaları aşağıdaki listeden görebilirsiniz.
  • Telefon aramaları
  • Kişiler
  • Mesajlar ve içeriği
  • Notlar ve içereği
  • Safari tarayıcısı
  • Takvim
  • Hatırlatıcılar
  • Fotoğraflar
  • Videolar
  • Ses kayıtları
  • Sesli e-mailler
  • WhatsApp
  • Tango
  • Viber
  • Üçüncü parti uygulama dökümanları
  • Facebook Messenger

Doğrudan Cihazından Kurtarmak

iPhone ya da iPad‘den verileri kutarmak Tenorshare ile çok farklı değil. İndirme bağlantısını aşağıda bulabileceğiniz uygulamayı PC’nize yükleyerek açın. Şimdilik Free Trial butonunu kullanarak ücretsiz sürümü indirebilirsiniz.Ardından iOS cihazınızı bilgisayarınıza bağlayın. Yazılım otomatik olarak cihazınızı tanıyacaktır. Ardından ekranda kurtarılma potansiyeli olan verilerin taranmasını isteyip istemediğiniz sorulacak.
Tarama işlemi cihazınızdaki verilerin boyutuna bağlı olarak birkaç dakikadan 20 dakikaya kadar sürebilir. Bu süre cihazınızdaki uygulamaların sayısıyla ilgili bir durum. Tarama işlemi sonlandığında yazılımın kurtarılabilir bulduğu verileri ekranda göreceksiniz. Bunları seçip sağ alttan Recover tuşunu kullanarak kurtarma işlemini başlatabilirsiniz. Eğer eskiden silinmiş yani üzerine epeyce veri yazılmış bir dosyayı arıyorsanız yazılımın bunu kurtarma ihtimali oldukça düşük. Onun yerine aşağıdaki yollardan biri size daha iyi sonuç verecektir.

iTunes Yedeğiyle Kurtarmak

Eğer iPhone’u iTunes ile sık sık kullandıysanız, başvurmak istediğiniz sonuç bu olacaktır. Zira otomatik olarak cihazınızın bir yedeğini alan iTunes’dan bu yazılımla silinmiş verileri kurtarmak mümkün. Eğer iCloud yedeği alıyorsanız bu adımı geçerek bir sonraki yöntemi uygulayın.
Programın üst barında yer alan bölümden ortadaki nota simgesine tıklayarak iTunes ile kurtarma bölümüne geçin. Yazılım bilgisayarınızdaki iTunes yedeklerini taramaya başlayacak. Ekranda çıkan yedek dosyasını seçerek alt bölümde yer alan Start Scan butonu ile taramayı başlatın. Eğer sıkça iTunes yedeği alıyorsanız bu yolla verilerinizi geri getirme şansınız oldukça yüksek.

iCloud Yedeğiyle Kurtarmak

Cihazınızda otomatik iCloud yedekleme özelliği açıksa yaşadınız. Tenorshare en iyi sonucu bu yöntemle veriyor. Sizden istediği ise Apple ID ve şifreniz zira iCloud hesabına erişmenin tek yolu bu. Bu yöntemle geçmiş yıllardan kalan yedeklerinize erişen yazılım bunlardan veriler kurtarabiliyor.
Kurtarılan veriler tarama geçmişinizden yapılan aramalara ve kayıtlı kişilere kadar uzanıyor. Özellikle geçmişe dair bir bilgiye ulaşmak istediğinizde kullanışlı olacaktır.
İşin eğlenceli kısmı ise burada son buluyor. Kurtarılabilir verileri listeleyen yazılım bunları gerçekten kurtarmak için ücretli versiyona geçmenizi istiyor.Ancak hangi verilerin kurtarılabilir olduğunu ücretsiz bir şekilde görmek güzel. Zira hiçbir veriyi geri getirememe ihtimalinizde var.
Tenorshare’i kullanmak gerçekten çok basit ve yazılım uygun koşullar altında işini çok iyi yerine getiriyor. Eğer sizde iPhone’unuzdan silinmiş bir veriyi kurtarmak istiyorsanız bu yazılıma kesinlikle göz atın. 
Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes