ABYSS İCO -

                                ABYSS 

Abyss blogu için resim sonucu



Salam Gamer topluluğu, ABYSS projesi hakkında tanıtacağım bu yeni dipostingan ve daha fazla ayrıntı için aşağıdaki incelemelere gidelim: Abyss bir dijital dağıtım platform oyunu Abyss ve diğer dijital dağıtım platformları arasındaki ana fark, referansların ve motivasyonların tanıtımıdır. programları. Arkadaşlarını platforma davet ederek, kullanıcılar kendi yönlendirme ağlarını oluşturacaklar. Oyuncular tüm ödemelerinden ve iniş aktivitelerinden alacaklar. Geliştiriciler, sırayla, oyunlarında yapılan tüm ödemelerin% 70'ini ve oyuncuların ödeme bölümünü ve platformdaki diğer oyunlara yönlendirmelerini alacaktır. Platformun kullanıcı ödemelerinden elde ettiği net gelirin 1 / 3'ü beş seviyeli bir referans programına dağıtılacaktır.

Abyss, geliştiricilere reklam etkileşimlerinin radikal olarak farklı bir etkileşimi sunuyor. Hedeflenen trafiği doğrudan satın alıp satarak ve oyunu terk eden kullanıcılardan ödeme aldığında, geliştiriciler ortakların kendileridir. Etkileşim modelleri, işbirlikçi olmaktan ve karşılıklı olarak faydalı olmaktan rekabetçi olmaktan çıkarılmaktadır. Bu, geliştiriciler için potansiyel büyüme sağlar. 

Abyss, oyuncular için tavsiye ödemeleri, oyun başarıları için ödüller ve içerik oluşturma ödemeleri gibi çeşitli kazançlı seçenekler sunuyor.

Destiny.Games Vladimir Kurochkin'in başkanına göre, modern dijital eğlence çağında oyunumuz neredeyse tüm faaliyet alanlarımıza girdi. “Son otuz yılda oyun endüstrisinde eşi görülmemiş gelişmelere şahit olduk ve video oyunları başlangıçta diğer eğlence biçimlerine meydan okudu: Artık onlar kesin liderler” dedi. "2017 yılında oyun endüstrisi, şu anda 100 milyar dolar olan 100 milyar dolarlık gelir düzeyini aştı. Bu pazar şu ana kadar şu ana kadar% 12 büyüdü ve 2020 yılına kadar% 60-80 oranında artarak 168.8 milyar dolara ulaşması bekleniyor."

Online multiplayer online oyun pazar segmenti (MMO) 2016 yılında% 13 artarak ücretsiz oyun MMO oyunları (F2P) ile ilgili bir öncelikli Abyss platformudur. "Şu anda temelde yeni bir oyun platformu oluşturmak için en başarılı zamanımız olduğundan eminiz. Abyss yeni nesilden Steam'dir. Projemizin özelliklerinden biri, oyunda iyi bir ihtimal olduğuna inandığımız blockchain teknolojisidir. sanayi, kripto ve jeton para birimlerini kullanmak için. " 

ABYSS belirteci, platformdaki etkileşim için öncelikli iç mekanizmadır (Ethereal Blocks ERC20 Protokolü). Jetonlar projenin resmi web sitesinde Ethereum (ETH) ve Bitcoin (BTC) ile satın alınabilir. ABYSS jetonunun ücreti, 2.500 jeton için 0.0004 ETH ve 1 ETH'dir.

ABYSS belirteç satış öncesi 29 Kasım 2017'de başlayacak ve 1 Aralık 2017'ye kadar devam edecek. Ana satış aşaması (Token Sale) 12 Aralık 2017'den 24 Ocak 2018'e kadar gerçekleşecek. 

ROADMAP

Q3 2008 - Destiny.Games Foundation (video oyun şirketi). Q3 2016 - Gelişmiş oyun portalları yapma fikri Q2-Q3 2017 - Blockchain teknolojisinin yeni kavramlara entegrasyonu için test fırsatları Q4 2017 - Presents The Abyss konsepti - yeni nesil oyun platformu Doing Jeton Satışları Q1 2018 - Abyss platformunun geliştirilmesi cryptocurrency değişimine Q2-Q3 2018

- Platform geliştirmenin aktif aşaması Projenin başlatılması için yasal ve mali hazırlıklar Oyun projesi ile ortaklık anlaşması Q4 2018 - Proje entegrasyonu için API başlangıç ​​API paketi içeren platformun ilk sürümü İki para biriminin faturalandırılması için geçerlidir Birleştirilmiş yetkilendirme sistemi Çok düzeyli referans programının ilk entegrasyonu Q1-Q4 2019 - Aktif platformların geliştirilmesi: Bağlantılı projelerin sayısında artış; Kişiselleştirme ve sosyalleşme sisteminin tanıtılması; Detaylı bir raporlama sisteminin tanıtılması; İç teklif sistemini tanıtmak. Q1-Q4 2020 - Platform işlevselliğinin genişletilmesi: Çok seviyeli motivasyon programı; İçerik oluşturma ve değerlendirme yetenekleri; Açık arttırma; Sendika; Birlikte çalışma başarısı. 2020+

- platformu Genişletilmiş uzatma TAKIM Vladimir Kurochkin Presden Artem Veremeenko Yönetici yapımcı Vladimir Martynov Baş Teknik Sorumlusu Elena Morina Pazarlama Müdürü İş Geliştirme ve Aleksandr Zhigarenko Başkanı Geliştirme Bölümü Albert Tugushev Başkanı Aleksey Kobelev Tek Kurşun, Blockchain Mühendisi Ivan Panevin Ana Programcı Stepan Leschenko Sanat- Direktör Anton Chertikovtzev Bakım Direktörü Artem Savin Mevcut Abyss projesi ile ilgili ayrıntıları bulmak için lütfen aşağıdaki linkleri ziyaret edin: Web sitesi: https://www.theabyss.com/en Whitepaper: https://www.theabyss.com/static/docs /theabyss-whitepaper-en.pdf

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes