Fransido - FRAS COIN - Frasindo Rent


Fransido - FRAS COIN - Frasindo Rent

Arkadaşlar merhaba;
ARdor platformuna ait bir proje olduğu için ayrıca dikkatimi çekti. Etheryum cüzdanların haricinde stellar veya nxt cüdanlarını kullana bileceğiniz bir proje... İlk defa karşılaşmam sebebiyle mi olsa neden olsa bilemiyorum ayrı bir dikkatimi çekti. Rent a car üzerine bir proje incelemenizi ayrıca tavsiye ederim...

FRAS COIN kendini sürdürülebilir (kendi rutin gelirine sahip) bir Blockchain & Start-up Incubator, ömür boyu pasif sikke geliri + CAR COIN * temettü olarak sunuyor. Rutin gelir, Endonezya'daki Resmi Uber, Grab ve Gocar ortağı olarak "Online-Taksi + araç kiralama + şoför işe alım" işinden gelir. Gerçek şirketler tarafından desteklenen, gerçek varlıklar (Otomobiller) ve "varlık belgeleri" Hollanda'da NXT Vakfı tarafından süresiz olarak tutulur ve Endonezya hükümeti tarafından çok daha fazla yasallaştırılır + çok daha fazlası; Bu, halka çoklu koruma ve çoklu avantajlar ve çoklu gözetim (canlı 24 saat) sunan tek varlıktır.

FRAS COIN "Frasindo Rent" in kısaltılmışı, kendinden kalıcı bir Blockchain & Startup Incubator. Ana şirket, ONLINE TAXI için bir tedarikçi olan tam işleyen bir araba kiralama şirketi olmanın avantajına sahiptir. Frasindo, hükümet tarafından UBER, GRAB ve Endonezya'daki GOCAR'ın resmi bir partneri olarak yetkili oldu. Online Taksi'nin yanı sıra, arabayı şirkete kiralayacağız.

İletişim;

https://www.frasindo.com/?utm_source=icobench

https://www.facebook.com/frasindo/

https://twitter.com/frascoin

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes