BİTCAR İCO

BİTCAR İCO


Nadir ve egzotik hiper ve süper otomobillerin mülkiyeti ("Exotics") şu ana kadarki çok varlıklılarla sınırlıydı.
İlk önce bir dünyada merkezi olmayan Devrimci BitCar.io platformu, kripto sahiplerine ve geleneksel otomobil meraklılarına egzotik süper arabaları küçük bir kesimde kendi ticaretine ve ticaretine yeni bir 'BITCAR' simgesi ile izin verir.

Son 10 Yılda Egzotikler En İyi Varlık Sınıfını Gerçekleştiriyor Neden

Son 10 yılda dünyanın en iyi performans gösteren varlık sınıflarından biri olan egzotik otomobiller bu kez mülk ve altınadan daha iyi performans sergiliyor.
BitCar, tamamen yeni bir varlık sınıfını ilk kez açıyor. En son Knight Frank Lüks Yatırım Endeksine göre klasik otomobil son on yılda% 404 değer kazanmıştır .
Şifreleme Durumu Genellikle Uçucu Olsa da, BitCar belirteçlerin değerini platformdaki gerçek varlıkların fiyatlarıyla ilişkilendirir.
Kripto piyasalarının oynaklığına karşı nispeten güvenli bir cennettir.

Bitcar Ekosistemi

BitCar, Peer-to-Peer Ticaret Platformudur ve BITCAR belirteçleri, Kullanıcıların platformda Exotics'i satın almasına, lisanslamasına ve ticaretine izin verir.
Ekzotiklerin Kesirli Olarak Sahip Olması Esnek 5 ila 15 Yıllık Dönem İçin.
Exotics ile bağlantılı varlık belirteçleri merkezsizleştirilir ve kendi Ethereum akıllı sözleşmeleri olarak bulunur. Sahiplik aktarımını kolaylaştırmak için BITCAR ve kriptokrasitenin değişimini gerçekleştiren ana sözleşme ile etkileşim kurma.
Ethereum kamu blok zincirinde mülkiyet ve ticaret özelliklerini birbirine bağlayan bileşenler.

Bitcar Ekosistemi, Tırnaklar için Talebi Sürdürecek Şekilde Dizayn Edildi

Bitcar platformunda BITCAR belirtecinin Exotics'e 5 ila 15 yıl boyunca hizmet vermesi için gerçek kullanımı, zamanla kriptokrasi için yüksekten artığa yüksek bir talep olacağı anlamına geliyor.
BITCAR belirteçleri, müşterek mülkiyetin bir parçası olarak, bakım, depolama, sigorta ve lisanslama (MSI) için Exotic'in satın alınması boyunca kullanılacaktır.
BitCar ekonomisi, Platformun genişlemesi, kullanıcı ticareti aktivitesi, zaman ve pazarlama ile talebin güçlü bir şekilde büyümesi için özenle tasarlanmıştır.

Gamification: BitCar Platformunu Teşvik Etmek

BitCar Platformu İçindeki Bir Teşvik Sistemi, BITCAR Token'lerinde kullanıcıları ödüllendirir, ekosistemi ve diğer aktiviteleri pazarlamak için BITCAR Telefondan talep baskısı oluşturacak simgeler. Ultimate Reward ile kullanıcıların kendi Egzotik otomobillerine sahip olmasını sağlayın.

ICO Token Satış

BitCar için Kamu ICO Token Satışının Aralık 2017'de yayımlanması muhtemel. Kurum Alıcıları ve Stratejik Ortaklar için satış öncesi bir fırsat var.
ICO'ya basılan sadece 500 Milyon BITCAR simgesi ile yalnızca 250 Milyon satışa sunulacak.
ICO, BitCar platformunun tamamlanması, kapsamlı pazarlama ve mevzuata uygunluğun finansmanı için yardım edecek. Platform için yeni Exotics'in satın alınması için token satışlarından sağlanan fonlar da kullanılacak ve geri dönüştürülecektir.
.................................................................................................

BITCAR HAKKINDA

Son iki yılda, Ledger Assets Pty Ltd üyeleri de dahil olmak üzere BitCar Ekibi, BitCar teknolojisini ve becerilerini geliştirdi ve geliştirdi ve BitCar'ı başlatmak için Ekibi büyüttü.
Avustralya'daki önde gelen bir blok zincir ticarileştirme şirketi olan Ledger Assets, bir dizi başarılı blokaj şirketinin arkasında. Enerji, Tıp ve Kimlik endüstrilerinde blok zincir teknolojisini başarıyla kurdu ve geliştirdi, kendi alanında bir dünya lideri haline geldi.
BitCar, 2015 yılında kurulmuş ve ilk prototip ticaret platformu teknolojisi kelimesini geliştirmiştir. BitCar, geçtiğimiz yıl kapsamlı bir şekilde platformunu test etti ve Exotics için merkezileştirilmemiş bir ticaret platformu haline getirip geliştirerek daha da geliştiriyor.
Daha fazla bilgi için https://bitcar.io adresini ziyaret edin.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes