iPhone 7 - Ne zaman çıkacak?

iphone

İPHONE 7 NE ZAMAN ÇIKACAK

İPHONE 7 NE ZAMAN ÇIKACAK

Uzun süredir kendisinden sıklıkla bahsettiren iPhone 7 telefonunu ne zaman çıkacak çok merak ediliyor. Çıkış tarihi ile uzun süredir gündemde olan telefon modelinin üreticisi olan Apple firmasına yakın olan bazı haber kaynaklarının yaptığı haberlere göre, tüm dünya genelinde herkesin merakla beklediği iPhone 7 modeli, 2016 senesi içinde tanıtılacak ve satışa sunulacak.
 Önümüzdeki aylarda tanıtılacak olan iPhone 7 modeli hakkında en çok merak edilen konu, iPhone 7 ne zaman çıkacak sorusu oluyor. Apple firması tarafından iPhone 7 çıkış tarihi hakkında bir açıklama yapılmış olmasa da tarih hakkında basında yer alan haberlere buradan ulaşabilirsiniz. iPhone 7 çıkış tarihi ile ilgili çeşitli bilgiler olmasından dolayı gerçek bilgiye ulaşmak çok zor olarak nitelendiriliyor. Firmaya yakınlığı ile bilinen kaynaklardan iPhone 7 hakkında sızdırılan bilgiler haberimizde yer alıyor. 
Apple firmasının ürettiği iPhone modelleri, dünya genelinde en çok satan telefon serilerinden bir tanesi olarak göze çarpıyor. Her birisi çok sevilen iPhone serisine eklenmesi merakla beklenen iPhone 7 modeli ne zaman çıkacak sorusu sıklıkla soruluyor. 2016 senesinde tanıtılması ve tanıtımından birkaç ay sonra piyasaya sürülmesi beklenen iPhone 7’nin çıkış tarihi hakkında merak edilen çok özel bilgilere bazı haber siteleri tarafında ulaşılmış gibi gözüküyor. İnternette yer alan çeşitli haberlere göre, iPhone 7 modelinin çıkışı 2016 senesinde olacak. iPhone serisinde olan diğer telefonların çıkış tarihlerine bakıldığında, modellerin genellikle Eylül ayında piyasaya sürüldüğü görülüyor. Bu nedenle, kaynakların şiddetle savunduğu bilgiler ışığında, iPhone 7 modeli 2016 senesinin Eylül ayında satışa sunulacak. Modelin ayrıca 2016’nın Eylül ayında düzenlenecek olan bir etkinlikte tanıtılması bekleniyor.
İPHONE 7 ÖZELLİKLERİ;
Teknoloji dünyasında iPhone 7 modeli ile ilgili tartışmalardan en önemlisi de iPhone modellerinin pil ömürleri hakkında sürdürülüyor. iPhone kullanıcılarının en büyük şikayetlerinden olan pil ömrü, Android ve iPhone modelleri arasındaki en büyük farklardan bir diğeri olarak gösteriliyor. Yeni üretilen her telefonda pil ömrü biraz daha artırılıyor. Fakat iPhone kullanıcıları, Apple modellerinin pil ömründen memnun değiller. Bu sebeple Apple firmasının daha az güç tüketen işlemci modeli ile pil ömrünü uzatmayı hedefliyor olmasına olası gözüyle bakılıyor. Fakat Apple’ın iOS işletim sisteminden vazgeçmeyeceği de büyük bir kesim tarafından savunuluyor. Bu nedenlerle firmanın iOS sistemine yenilik getirmesi ve daha az pil tüketecek şekilde güncellemesi, herkesin uzlaştığı ortak bir fikir oluyor.
Son dönemlerde birçok firma tarafından kullanılmakta olan su geçirmezlik özelliği, Apple’nin cihazlarında halen kullanılmış değil. Büyük bir eksiklik olarak değerlendirilen su geçirmezlik özelliğinin iPhone 7 modellerinde kullanılması bekleniyor. iPhone modellerinde olmayan bir başka özellik ise su geçirmezlik özelliğidir. Daha önce Apple firmasının hiçbir modelinde kullanmadığı su geçirmezlik özelliği, Android cihazlarının büyük bir kısmında uzun süredir kullanılmakta olduğu için Apple’ın da artık bu özellikten faydalanması bekleniyor. Son birkaç yılda piyasaya ya su geçirmez dış gövdesi olan ya da suya dayanıklı kaplama ile üretilmiş birçok telefon modeli sürülmüş durumda. Samsung Galaxy S7 ve Sony Xperia serisinin tamamı, su geçirmeyen modellerin küçük bir azınlığıdır. Kullanıcılarının çok işine yarayan su geçirmezlik özelliğinin iPhone 7 modelinde de kullanılması bekleniyor. Apple'ın iPhone7 modelinde su geçirmezliğe çok önem vereceği söyleniyor. Söylentiler doğruysa, sadece dış gövde ve ana devre kartları değil tüm telefon su geçirmez olacak.
iPhone 7 modelinde tasarımsal açıdan da değişikliklere gidilmesi bekleniyor. Geçtiğimiz haftalarda modelin tasarım detayları, internete sızdırılmıştı. Bu tasarım çizimlerine göre, sabırsızlıkla beklenen iPhone 7 modelinde kulaklık girişinin yer almayacağı görülmüştü. Teknoloji dünyasında büyük bir olay yaratan bu çizimlere göre, sabırsızlıkla beklenen iPhone 7 modelinde kulaklık girişi yer almayacak. Daha ince bir model üretmek adına bu adımın atıldığını savunanların en çok merak ettiği konu ise kulaklıkların bu modelde nasıl kullanılacağı oluyor. Basına sızan bir diğer habere göre ise iPhone serisinin tamamında bulunan ve modeldeki tek tuş olma özelliğini barındıran “home tuşu” da iPhone 7 modellerinde kullanılmayacak. Home tuşu hakkındaki tartışmalar devam etmesine rağmen, haftalar önce internete sızdırılan çizim detaylarında home tuşlu yer alıyor.

İPHONE 7'NİN FİYATI;

Yeni özellikler barındırması beklenen iPhone 7 modeli, çıkış tarihi ile herkes tarafından büyük bir merak konusu oluyor. Fiyatı konusunda daha herhangi bir ipucu barındırmayan modelde beklenen özelliklerin tamamının kullanılması durumunda iPhone 7 fiyatlarının 4 bin TL civarında olmasına bile olası gözüyle bakılıyor. Apple iPhone 7 çıkış tarihinin 2016 Eylül ayı ortalarında olması bekleniyor. Akıllı telefonlarda olan batarya sorunu iPhone 7 ile çözülecek gibi. Wireless charging özelliğine yani kablosuz şarj özelliğine sahip olacak. 4.7 inçlik bir ekrana sahip olması bekleniyor. İPhone 7'nin aynı zamanda 5 GB Ram kapasitesine sahip olduğu söyleniyor. 16, 64, 128 GB kapasiteli boyutlarla piyasaya sürülmesi bekleniyor. iPhone 7'i için şu an fiyat tahmini yapmak zor, çünkü bu özelliklerin yanında başka ne gibi özelliklerin kullanılacağı belli değil. Kullanılan özellikler fiyatları arttırır.
Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes