DIOR’DAN DUDAKLARA RENK BOMBASI

 DIOR’DAN DUDAKLARA RENK BOMBASI




     


   DIOR’DAN DUDAKLARA RENK BOMBASI

  Dior uzun uzun yıllardır muhteşem renkleri ve kalıcılığıyla dudaklarımız için vazgeçemediğimiz ürünlerine bir yenisini ekliyor. Le Rouge Baume de Dior on kat güçlü renk etkisiyle  bahar yapacak.

        Dior uzun uzun yıllardır muhteşem renkleri ve kalıcılığıyla dudaklarımız için vazgeçemediğimiz ürünlerine bir yenisini ekliyor. Le Rouge Baume de Dior on kat güçlü renk etkisiyle  bahar yapacak.
        On kat fazla renk etkisi demek epey iddialı aslında ama çok şükür ki gerçek. Dudaklarımızın nemlendirilmeye fazlasıyla ihtiyacı olsa da, nemliliğin getirisiyle renklerinde istediğimiz performansı alamadığımız rujlarla başımız dertte.
Dior’un bu yeni ürünü hem gün boyu dudaklarınıza gereken nemi sağlayacak hem de bütün gün capcanlı dudaklarla etrafınıza renkli gülücükler saçmanızı sağlayacak.

Rouge Dior Baume, Dior laboratuvarlarının en yeni buluşu. Ana maddesi “yang kristali” dır. Yang kristali dudakların üzerini bir film gibi kaplamakla kalmıyor, yenileme ve dolgunlaştırma özelliklerini de gün boyu devrede tutuyor. Tabii bu arada sakın bu film gibi tabakanın ağır ve yapışkan olduğu fikrine kapılmayın. Dudaklarınızın hafifliğine şaşıp kalacaksınız. Sanki hiçbir şey sürmemişsiniz gibi! Hem tedavi hem renk ve dolgunluk! 14 tonuyla makyajınızı renlendirecek.
Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes