CRYPTONITY

CRYPTONITY - Kripto Topluluk Değişimi

tanıtmak

Kriptolik iki sözcüğün birleşimidir: Kripto ve Topluluk. 
Basit ama güçlü ve anlamlı, amacımız Cryptocurrency topluluğu tarafından saygı gören bir değişim olmaktır. Piyasadaki en kapsamlı, güvenli, şeffaf ve işbirliğine dayalı ticaret platformunu sağlamayı hedefliyoruz. 
Kripto Dünyasına iyi titreşimler getirmek ve çoğu borsada “sadece kâr” politikası ile kırmak istiyoruz.

Cryptomonnaie

Kripto para birimleri, bireyler veya gruplar tarafından yaratılan ve kullanılan sanal değişim araçlarıdır. Para politikası Devletlerin sınırları dışında mali alışverişi mevcut aracılığı - En cryptomonnaies ulusal hükümetler tarafından düzenlenmemiş olduklarından alternatif para olarak kabul edilmektedir. 

Bitcoin, önde gelen kripto para birimidir ve yaygın olarak kullanılan ilktir. Bununla birlikte, yüzlerce kripto para birimi var ve her ay daha fazla. 

Kripto para birimleri de merkezi olmayan kontrol ile işaretlenir. teklif ve kripto-para birimlerinin değerlerinin, kullanıcıların faaliyetleri ve bunların anahtar kodlarının içine gömülü çok karmaşık protokol, merkez bankaları ve diğer düzenleyici otoriteler tarafından bilerek yapılmış değil kararların tarafından kontrol edilir. Özellikle, madencilerin etkinlikleri - işlemlerini kaydetmek için işlem gücünün büyük miktarlarda kullanmak cryptomonnaie kullanıcıları, kullanıcılar tarafından ödenen yeni oluşturulan birimler ve cryptomonnaie işlem ücretlerini almak - istikrarı için gerekli olan ve para birimlerinin düzgün işleyişi.

En önemlisi, kripto-para birimleri özel çevrimiçi pazarlardaki para birimleri için işlem görebiliyor, bu da her birinin büyük dünya para birimleriyle (ABD doları, İngiliz sterlini, Avrupa euro ve Japon yen). Cryptocurrency ticareti, hackleme konusunda biraz savunmasızdır ve bilgisayar korsanları ve siber suçlular tarafından dijital parayı çalmanın en yaygın yoludur. 
Cryptocurrency değişiminden bahsetmişken, cryptocurrency değişim hizmetlerini kolay ve ucuz bir şekilde sunan birçok platform var. 

Şifreleme ve güven - Daha az kullanılan birçok kripto-paralar diğer para birimlerine ilişkin olarak değerlendirmek çok sıvı ve zor değil demektir karşıtları arasında özel transferler sadece değiştirilebilir. 

Böyle Bitcoin ve Ripple gibi en popüler cryptomonnaies, para birimleri için burs alışverişinde özel ticaret benzer tarafına tabidir. (Şimdi sönmüş Mt. Gox bir örnektir.) Bu platformlar sahipleri, dolar ve Euro ve diğer cryptomonnaies gibi büyük Fiat para birimlerine karşı cryptomonnaie kendi varlıklarını değişimine izin verir (dahil daha az popüler para birimleri). Hizmetlerinin karşılığında, her işlemin değerini genellikle% 1'den az bir oranda azaltırlar. 

Kripto para piyasalarındaki alış verişler, popüler kripto para birimleri için likit piyasaların yaratılmasında ve geleneksel para birimlerine karşı değerlerinin belirlenmesinde önemli bir rol oynamaktadır. Bununla birlikte, döviz kurları hala oldukça uçucu olabilir. Bitcoins cinsinden ABD dolarının döviz kuru dağın% 50'sinin üzerine düştü. Gox'in çöküşü, daha sonra 2017'de on ile çarpılarak, kripto para birimine olan talep patlaması ile çarpıldı. 

Ve bu, CRYPTONITY platformunun başarmak istediği bir gerçekleşme. Basit ama sağlam ve anlamlı bir ticaret platformu olan amacımız, Cryptocurrency topluluğu tarafından nelerin saygı duyulduğunu değiştirmektir. Piyasadaki en kapsamlı, güvenli, şeffaf ve işbirliğine dayalı ticaret platformunu sağlamayı hedefliyoruz.

Kriptolama Çözümleri

Tam bir "şifreleme sistemi"

  • Kullanıcılarımıza en ergonomik ve verimli ticaret araçları sağlayın.
  • Cryptonity belirtecine (XNY) sahip olan kullanıcılar, piyasadaki en düşük ücreti alacaklardır.
  • Ödüllü bir program aracılığıyla toplumumuzun katılımıyla kendi Blockchain'imizi ve merkezi olmayan bir değişimi geliştirmeyi planlıyoruz.

Güvenlik ve sigorta

  • Kullanıcılarımıza en güvenli işlem platformunu sağlayarak, piyasadaki en iyi güvenlik uzmanlarıyla çalışarak, yılda iki kez bağımsız güvenlik şirketleri tarafından denetlenir.
  • Kullanıcılarımıza kayıplar durumunda geri ödeme yapmak için sigorta sağlamak için ilk kripto değişimi.

Topluluğa odaklı bir ticaret platformu

  • İhtiyaçlarını ve taleplerini karşılamak için kriptografik topluluğu platformun evrimine dahil edin: geliştirilecek özellikler, parça listesi, vb.
  • Duyarlı çok dilli müşteri hizmetleri, düşük ücretler ve tamamen şeffaf bir politika.

Forks, Airdrops, Staking Ödülleri ve Masternode fonksiyonları uygulanmalıdır.

Satış Jetonu

Jetonu sembolü: XNY  
jeton türü: ERC20 Durumu  
toplam belirteç: 100,000,000  
belirteç fiyatı: $ 0.23  
Asgari İşlem: 0,05 ETH  
asgari Amaç: 500.000 $  
maksimum Hedef: $ 20.120.000  
Kamu Satış 1 Başlangıç: 31 Ekim . 2018  
kamu Satış 1 Bitiş: 30 Kasım 2018  
kamu İndirim 2 Başlangıç: 30 Kasım 2018  
kamu İndirim 2 Bitiş: 14 Aralık 2018  
Halka açık satış 3 Başlangıç ​​tarihi: 14 dec. 2018  
Kamu Satış 3 Sonu: 31 Aralık 2018  

Eğer business@cryptonity.io mesaj gönderebilir CRYPTONITY hakkında daha fazla bilgi için  


Bitcointalk Kullanıcı adı:  ysrksk
Bitcointalk Profil Bağlantısı:  https://bitcointalk.org/index.php?action=profile;u=1673053

3 yorum :

  1. Bitexen tarzı Kripto Para borsası olan Felixo davetlilerine 55₺ Değerinde kendi Kripto Parası FLX Coin Dağıtıyor.
    Hemen Kayıt Ol, Sms ve Kimlik onayla 55₺ Değerinde FLX Kazan, ister TL Çevir Hesabına çek, ister bekle değerlenince sat.
    Referans Kodu : felixotr

    Link : http://felixo.com/?ref=felixotr
    Ödüller sadece davetlilere dağıtılıyor, Ref kodu girmediğiniz takdirde Ücretsiz FLX Kazanamazsınız.

    YanıtlaSil

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes