WORLDOPOLY İco - WPT Coin





İyi günler, sevgili arkadaşlar! Bugün, seninle yaptığımız konuşma, oyunlar gibi bir yöne gidecek. Ve sadece oyunlar değil, abluka gibi en modern teknolojide. Kabul ediyorum, bu yön çok önemlidir, çünkü akıllı telefonunda en az bir oyun uygulamasına sahip olmayan veya boş zamanları veya bekleme süreleri olan herhangi bir kimseyi tanımıyorum. Ancak şimdi bu sürüm modası geçiyor, çünkü yeni bir teknolojiye ve yeni teknolojilerin bu ağa girmesine ihtiyacı var. Yani işte burada bir çözüm var. Bu, Dünya'nın harika bir projesi. Şimdi size bu proje ve bu harika oyun hakkında daha fazla bilgi vereceğim.
Worldopoly - çok güzel ve zengin bir oyun uygulanan çok oyunculu bir strateji oyunudur. Bunu yaparken farklı binaları simüle edebilir ve yaratabilirsiniz. Oyun bir dahili platform belirteci ile yedeklenir. Anlayabileceğiniz gibi, oyun ablukada var. Ve bu öncelikle oyun sürecinin dürüstlüğü ve açıklığıdır. Bu oyunun büyük bir özelliği kullanıcıların gerçek zamanlı olarak oynamasıdır. Çok hoş olan ne.
Şimdi bu anları göz önünde bulunduracağız, bu sayede oyunun dünyasında, oyun dünyasının önde gelen yerini alması sayesinde.
1. Her şeyden önce, oyun gerçek dünya gibi bir şey gerçekleştirir. Basitçe söylemek gerekirse, Google haritalarının tanıtımı sayesinde gerçek sokakları satın alabilirsiniz. Gerçek şehirlerde gerçekten var. 

2. Bir iç belirtecin varlığından dolayı, tüm oyuncular dünyanın tüm cazibesini gerçekten deneyimleyebilir. Bunu yaparken, aynı zamanda, iç platform simgesinden ilk kripto kazançlarını da elde edersiniz. 
3.Ochumennaya oyunun gerçekliği, birkaç hamle üzerinde adımlarınızı öngörmenizi sağlar, uygulamak çok ilginç. 
4. Sonuç olarak, ablukada bir oyun yaratarak, oyunun çok açık ve dürüst bir sahnelenmesi. İstisnasız herkesin seveceği şey.
Tüm modern teknolojilerin mükemmel bir şekilde uygulanmasını tek bir yerde nasıl anlayabilirsiniz? Ademi merkeziyet ve engelleme sayesinde gerçek zamanlı ve gerçek sokaklar, güvenilirlik ve güvenlik için. Özünde, bu sadece bir oyun değil, mevcut oyunların tüm sorunlarına süperset bir çözüm. İçerik oluşturucularına büyük bir başarı getireceğine ve teknolojilerini çeşitli yeni projelerde geliştireceğine inanıyorum.
Şimdi bu projenin ICO hakkında birkaç kelime.
Şu anda özel bir satış aşaması var. 

26 Şubat 2018 ile 30 Mart 2018 arasında yapılacaktır.
Sonraki Ön Satış olacaktır. 

Tarihleri ​​2 Nisan 2018 ila 23 Nisan 2018 arasındadır.
Ve satışın son ana aşaması. 

26 Nisan - 17 Mayıs 2018 arasında yapılacaktır. 
Şu anda, belirtecin fiyatı 0.12 $ 'dır. 
Satış için toplam 150.000.000 WPT jetonu planlanmaktadır. 
Ve tüm simgelerin 200.000.000 WPT jetonu yayınlaması planlanıyor. 
Maksimum ücret hedefi 18.000.000 dolar.
ICO [26 Şubat 2018 - 17 Mayıs 2018]

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes