QUASA İco - QUA Coin

                                                 QUASA

İyi günler, sevgili dostlar. Yine, lojistik pazarından bahsetmek istiyorum. Daha önceden, QUASA projesini daha kapsamlı ve iyice düşünün. Önceki makalelerde size bu önemli projeyi yeterince ayrıntılı olarak anlattım. Bu platformun arka planını bir kenara bırakmak da isterim. Mantıklı bir BLOCKCHAIN ​​çözümü icat edilmeden önce uzun bir yol geçti. İlk olarak, geniş ileticiler gönderim taleplerine daha hızlı cevap vermek için ERP sistemlerine tarifeleri entegre ettiler. Ve bu, trafik hacmini artırmak için önemsiz değildir. Daha sonra çevrimiçi duruma geçti ve küçük taşıyıcılar, hizmetlerini tanıtmak için forumları ve bilgi panellerini kullanmaya başladı. Sonunda UBER benzeri kargo hizmetleri var. Genellikle kamyonla nakliye hizmeti verdikleri için çok modlu teslimat henüz mevcut değildir. Genel olarak,
Projenin başlaması için Rus lojistik pazarı seçildi. Niçin Rus? Rakamlara başvuralım. Rusya'daki lojistik endüstrisi GSYİH'nın% 5.6'sını üretiyor (ABD için aynı rakam -% 2.7, Çin -% 2). Gördüğümüz gibi Rusya'daki lojistik pazarı çok daha büyük. Bu, QUASA platformunun başarılı ve başarılı bir başlangıç ​​için önemsiz değildir. Ayrıca, Rus piyasasının masrafa alındığı birkaç faktör daha var. Bunlar:
  1. Özel bir lisans yok. Çip, Rusya'da, diğer ülkelerden farklı olarak, yönlendirme faaliyetleri için herhangi bir lisans bulunmamaktadır. Ve bu, projenin başlaması için iyi bir artı çünkü maliyet daha az olacaktır. Ve bir bütün olarak yapının gelişimine daha fazla finans giderek gidecek.
  2. Bilişim altyapısını geliştirdi. 2015'ten bu yana, tüm kamyonlar kargo taşımacılığında kamyonların izlenmesine imkan verecek bir GLONASS sistemi kurdu.
  3. Ortaklığı kapatın.
Ayrıca neden QUASA belirteci ve ne için kullanılacağını söylemiyorsunuz. 
Bu belirteci, siteyi kullanmak için gerekli olacaktır. Kullanıcı, maliyetin% 5-10'luk bir indirim alacağı için bir jeton ödemek oldukça karlı olacaktır. Ayrıca, belirteç sahipleri oy verme hakkına sahip olacak ve buna göre belirli bir işlevselliğin uygulanmasına ilişkin kararlar alabilecektir.
Toplamda, QUASA, ICO'nun tamamlanmasından sonra ekip, cenaze ve öğretmenler arasında dağıtılacak 241.750.000 QUA jeton verir. 
Çekilen fonların hacmi (ETH, USD) 61667 ETH = (300 USD / ETH oranında 18.500.000 ABD doları)
Kurucuların simgeleri ICO'nun tamamlanmasından sonra devredilemez ve akıllı sözleşme fonksiyonu sayesinde 4 ay boyunca engellenir.
Toplanan finansman aşağıdaki şekilde dağıtılacaktır:
% 65: Bir 
önceki bölümde anlatılan hizmetlerin ve hizmetlerin oluşturulması; 
Yeni çalışanların istihdamı ve buna bağlı geliştirme maliyetleri; 
lojistik pazarının gelişimi için altyapı oluşumu 2.0, katılımcıların topluluğu;
% 17: 
ICO öncesi, ICO, geliştiriciler için 
yasal ikramiyeler ve diğer bürokratik maliyetler için ikramiyeler 
kurucular için ikramiyeler ve platform geliştiricileri için ikramiyeler; 
platform yaratmak için kullanılan ödünç para ödemeleri;
% 10: 
yatırımcıların projeye erken aşamalarda yaptığı yatırımların geri dönüşü;
% 8: 
PR hizmetleri için ödeme, ICO öncesi, ICO ve Release safhalarında gerçekleştirildi.
ICO'nun sona ermesinden sonra değerin çöküşünü dışarıda bırakmak için, tüm havuzlar dondurulacaktır. Ve yavaş yavaş eritilecekler, bunun sayesinde en uygun fiyat elde edilecek. Ve maliyet çökmüş olmayacak. En uzun dondurma, kurucuların havuzu. Ve bir ay olacak.

referanslar:

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes