IRON BLOK

                                              IRON BLOK

İyi günler, sevgili dostlar, bugünkü yazımda özel ekipmanların pazarı gibi bir konuyu adamak istiyorum. Şu anda bu pazar çok opak ve çok sayıda problemi var. Her şeyden önce, özel makinelerin satın alınması için internette yapılan işlemler çok riskli ve opaktır. Hepiniz, kullanılan ekipmanların bir birimi için olan fiyatın bin dolar değil, bazen de bu fiyatın milyonlarca dolara ulaştığını çok iyi biliyorsunuzdur. Ayrıca, teknoloji devletiyle ilgili verilen bilgilerin bazen güvenilmez olması gerçeğidir. Ve bu an hatalı bir ünite satın alma riskine neden olur. Ayrıca, bu tür ekipmanların satın alınması için Internet'te yapılan işlemler toplam pazarın yalnızca% 2'sidir. Bu çok küçük bir miktar. İnsanlar bu kadar ciddi bir meseleyle Internet üzerinden alım ve satım yapmaktan korkuyorlar. Elbette, nadir Iron Planet ve diğerleri gibi devasa platformlar var. Bu tanıtım siteleri sanat sahiplerine bazı sınırlamalar vardır ve ayrıca teslim yerinde ve basit bir teknik ve öncesi maliyetine bir lojistik maliyetlerinin arkasında sürükledi. Günümüzde piyasaya bir bütün olarak bakarsak, bu sorunu çözebilecek tek bir girişim yoktur. Bu soruna hiçbir çözüm bulunmadığından nihayetinde prim ve ek masraflar ile özel ekipman satın almanız gerekir. Günümüzde piyasaya bir bütün olarak bakarsak, bu sorunu çözebilecek tek bir girişim yoktur. Bu soruna hiçbir çözüm bulunmadığından nihayetinde prim ve ek masraflar ile özel ekipman satın almanız gerekir. Günümüzde piyasaya bir bütün olarak bakarsak, bu sorunu çözebilecek tek bir girişim yoktur. Bu soruna hiçbir çözüm bulunmadığından nihayetinde prim ve ek masraflar ile özel ekipman satın almanız gerekir.
Tabii ki, bu problem modern teknolojileri uygulayarak çözülebilir. Blok teknoloji teknolojilerini kullanacak ve teknoloji ve hizmet durumunun doğruluğunu doğrulayan belirli bir proje oluşturmak gerekiyor. Ve bu platformun halihazırda gelişmekte olduğuna inanamayacaksın. Bu proje Demir Blok olarak adlandırılıyor. Neler sunduğuna ve geleceği için planlarının neler olduğunu görelim.
Demir Blok, sırayla, ekipmanın durumu ve servis optimizasyonu hakkında bilgi toplayan merkezi olmayan bir platformdur. Bu proje sayesinde, özel ekipman piyasasındaki katılımcılar arasındaki tüm teminatlar ve şartlar gözlemlenecektir. Iron Block'un temel görevi, teknoloji ile ilgili bilgilerin güven düzeyini arttırmak ve böylece sigorta şirketleri, sahipleri, finansal kiralama şirketleri ve dünya çapındaki alıcılar arasında etkileşim olmasını sağlamaktır. Arabulucuları bu zincirden çıkarmak da önemlidir. Bundan dolayı, riskler ortadan kalkacak ve ona göre önemli ölçüde zaman ve para tasarrufu olacaktır.
Iron Block, en küresel piyasa sorunlarından 2'sini çözecek:
Birincisi, özel ekipmanlarla ilgili güvenilir bilgi almaktır. 
İkinci önemli sorun, katılımcıları arasındaki kesinlikle tüm işlem koşullarına uymaktır.
Şimdi bu sorunların çözümüne daha ayrıntılı bir göz atalım.
Teknik hakkındaki bilgilerin güvenilirliği hakkındaki karar, hizmetin tam bir güvencesinden oluşur. Bir bakıma teknisyen, Iron Block lisansına sahip uzmanlaşmış servislerin teknik bir incelemesinden geçecektir. Ayrıca, herhangi bir ekipmanın durumu ile ilgili bu bilgi blokta kaydedilecektir. Bu sayede, bilgi daha güvenilir ve şeffaf olacaktır, çünkü hiç kimse bu bilgiyi blok ağında değiştiremez. 
Buradaki katılımcılar arasındaki tüm işlem koşullarına uyumun garantisi olarak, şimdi de daha ayrıntılı olarak düşünüyoruz.
İşlemler için kullanılacak sertifikalar ve teknolojik pasaportlar Demir blok. Ayrıca, işlemlerin tüm koşullarına uygunluğun garantisi Iron Block aracılarının katılımı ile sağlanacak ve işlemin tüm şartları akıllı sözleşmeye girilecektir.
kontrol sağlamak ve böylece bu tür sigorta şirketleri, gümrük komisyoncuları, büyük lojistik şirketleri ve bu pazardaki diğer katılımcıları olarak kuruluşlara verilecek API erişim yoluyla işlem platformunun tüm şartlarına uyum sağlamak için. 
Bu çözüm, 4 unsura dayalıdır.
İlk çözüm teknik bir pasaport. Ekipmanın her teknik denetiminin geçmişi de buna dahildir. Yani, işlerin bileşimi, maliyeti, muayene tarihi, motor saatleri ve kayıt verileri.
İkinci unsur bir lisans. Bu lisanslar 3 alt kategoriye ayrılır. Birinci kategori hizmetler. Belli bir teknik için sertifikaların yanı sıra hizmet sunumunu da içereceklerdir.
İkinci tip ajanlardır. Bunlar, işlemlere eşlik edecek ve ilgili hizmetleri düzenleyecektir.
Üçüncü aşama genel bir bilgidir. Kartvizitlere, hizmet coğrafyasına, derecelendirmeye, incelemelere ve tamamlanan siparişlerin sayısına, güven seviyesine ve hizmet süresine benzer anları içerecektir. 
Bu çözümün üçüncü unsuru sertifikadır. Genel bilgi içerir. Yani, sahibi, yeri, belgeleri, onarım tamirinin fiyatı hakkındaki bilgileri ve dolayısıyla bu sertifikanın geçerlilik süresini içeren bilgiler.
Bu sertifika üç seviyeye sahiptir.
İlk seviye basittir. Bu ekipmanın ana bileşenlerini ve çalışma ekipmanını görsel olarak incelemektedir.
İkinci seviye isteğe bağlı olarak değerlendirilir. Bilgisayar teşhisi ve ayrıca çalışma ekipmanının ana ünitelerinde yağ basıncının ölçülmesini içerir.
Ayrıca üçüncü seviye vardır. Ayrıca isteğe bağlıdır. Bu güç trenindeki yağ basıncının ölçülmesini, sıkıştırmanın ölçülmesini ve yağların kimyasal analizini içerir. 
Peki, son unsur pazar yeri. Buna karşılık, aşağıdaki hususları içermektedir. Her şeyden önce, bu satış, kira, hizmet için dağıtılan işlemlerin garantisidir. 
Ayrıca doğrulanmış bir ekipman katalogu da var. Bu madde inşaat makineleri, madencilik, tarım, petrol ve gaz, ormancılık makineleri ve özel ekipman bölümüyle ilgili diğer teçhizatları ifade eder.
Piyasaya kimlerin katılacağını düşünelim. Katılımcılar şunlar olacak: leasing şirketleri, makine sahipleri, ayrıca alıcılar, ancak sigorta şirketleri, lojistik firmaları, servis merkezleri ve dolayısıyla resmi bayiler de katılımcıların olduğunu söyleyemem.
Bu makaleyi özetlemek isterim. Yukarıda, bu platformun sorunları ve önerilen çözümleri düşünüldü. Gelecekte, bu projeyi gözden geçirmeye devam edeceğiz. Haberleri takip et.
referanslar:

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes