G-GLOBAL İco - GGP Coin


İyi günler, sevgili arkadaşlar! Bugün bilgi gibi bir yön hakkında konuşacağız. Katılıyorum sadece zamanımızda değil, genel olarak her zaman çok gerekli bir şeydir. Fakat maalesef şu anda, ekstra sınıfın insanlarının başarılarını çeşitli alanlarda paylaşabilecekleri çok az yer var. Ve bazen özel ve bu insanların konuştuğu siteler veya forumlarda kısıtlı ve kısıtlı. Çok acil bir sorun katılıyorum. Bunu çözmek için büyük bir ihtiyaç var. Her şeyi erişilebilir ve kitlesel ve en önemlisi tek bir yerde yapmak. Ve bu alanda bu sorunlara uygun bir çözüm buldum. G-Global'in harika projesine tanışın. Şimdi size daha fazla ayrıntı için anlatacağım.
G-Global, bilgi ve başarılarını çeşitli alanlarda paylaşabilecek akıllı insanları bir araya getirme platformudur. Aynı zamanda, platform, abluka gibi harika bir teknolojide yapıldığı için merkezsizleştirildi. Projenin en önemli görevi, zaten anlayabileceğiniz gibi, bu akıllı insanları sağlamak, başarılarını ifade etmek ve haberlerini sadece kullanıcıya sunmaktır.
Gördüğünüz gibi, görev çok açık ve bu platformu hayata geçiren mükemmel bir geliştiriciler takımı var. Şimdi bu projenin özellikleri hakkında konuşacağız.
1. Platformda, öncelikle yapay zeka kullanılacaktır. Ve bu, zamanımızın en modern nişidir. 

2.Tak aynı platformu, dünyanın yüksek beyinler konferansa katılmak hangi sayesinde görüntülü sohbet sunacak. 
3. Modern bloklama teknolojisi sayesinde şeffaf ve açık bir sistem açılır. 
4.Play platformunda akıllı sözleşmeler gibi harika bir şey kullanılır. 
5.Ayrıca platformun bir yatırım fonu var G-Global. 
6.Ayrıca onlar için danışmanlık hizmetleri ve fırsatlar vardır. 
7. Vergi alanında tasarruf etmek gibi güzel bir şeyden bahsetmeyi başaramıyorum. Bu şirket, platformun tüm katılımcılarının bu maliyetli işten tasarruf etmesini sağlayacaktır.
8. Ve en önemlisi, kullanıcılar her zaman proje yönetiminde en ciddi çözümlerin farkında olacaktır. Tam açıklık gider.
Simgesinin ana satış noktalarını ana hatlarıyla belirtmek veya ICO projesi hakkında konuşmak daha kolay. 

Daha önce bahsetmedim, ama burada söyleyeceğim. Projenin, en pluftorm üzerinde uygulanması için gerekli olacak kendi iç belirteci vardır. 
Simge şu şekilde çağrılacak: GGP. 
Jetonların satışı birkaç aşamada gerçekleşecektir. 
İlk aşama Ön - ICO. 
Tarih: 14 Mart 2018'den 1 Mayıs 2018'e kadar. 
Bu aşamadaki fiyat şu şekilde olacaktır: 1GGP = 0.0001 $ 2 000 000 GGP jetonu 
satması planlanmaktadır.
Bu projeyi özetlemek istedim. Çok ilginç bir fikir ve uygulama planı. Bu site ağ kullanıcıları için çok talep olacaktır.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes