FROIN COİN - FROSHFEEL İCO

                                              FROSHFEEL 


İyi günler, sevgili arkadaşlar! Bugün eğitim olarak böyle bir yön hakkında konuşacağız. Kabul et, bugün, yüksek öğretim, işveren için büyük önem taşımaktadır. Önce Vasya'yı bir kabukla alın, ancak o zaman, eğer yer kalırsa, bir kabuksuz Vasya. Yani bu kadar. Fakat bu alanda ciddi bir sorun var. En önemli soru, fakat bir üniversiteyi nasıl seçeceğiz? Büyük olasılıkla, seçim arkadaşların vardır ve belki bu restoran ailelere tavsiye var yani, ister bu nedir? İşte bu yüzden, eğitim almış olan öğrenci, büyük olasılıkla üzerinde çalışmayacaktır. Sonuçta, bu yön onun için ilgi çekici değil ve arkadaşlarının ya da ebeveynlerinin ucunda çalıştı. Ama hepsi bu değil, aynı zamanda bu kurum hakkında bilgi toplama ve alma sorunu da var. Sonuçta, her zaman değil, o bilgi, sitede sunulan, güvenilirdir. Ve bunun için, tüm bilgilerin tek bir yerde toplanmasına olanak tanıyacak, ortak bir platform gereklidir, bu da üniversitenin tam bir resmini verecektir. Peki, bize kim yardım edecek? Ve anlayabileceğiniz gibi bir çözümüm var! Tanış, harika bir proje, FROSHFEEL. Şimdi bu proje hakkında daha fazla şey öğreneceksiniz!
FROSHFEEL - dünyanın herhangi bir yerinde belirli bir eğitim kurumunda hakkında kesinlikle tüm bilgileri içerir aslında bir merkezi olmayan bir platform. Bundan sonra da bu tür mallar için alım ve ödeme olarak hizmet alabilirsiniz, bu nedenle ekonominin tüm sistemi, hem de ücret sistemi oluşturmak için bir iç belirteç bu platformda ürün ve hizmetlerini tanıtmak ve alabilirsiniz. projenin en önemli amacı işveren, daha doğru ve zamanında bilgi almasını sağlar öğretmen ve öğrenci arasındaki posrednecheskoy olmadan doğrudan bağlantı kurmaktır. Aynı zamanda, proje ortaklarından hizmet ve mal satın alabilirsiniz. Ayrıca, kafeler ve restoranlar, sinemalar ve tiyatrolarda hesapların yanı sıra bilet satın almak ve daha pek çok şey yapmak zorundasınız.
Anlayacağınız gibi, bu proje eğitimindeki herhangi bir öğrencinin en ciddi arkadaşıdır, çünkü öğrencinin bu ya da bu durumda yardımcı olacak birçok ilginç işlevi vardır. Şimdi projenin ana avantajlarını değerlendireceğiz.
1. Uygulamada, ilgilendiğiniz belirli alanlarda sınıfları kolayca görebileceğiniz bir bölüm olacaktır. Ve onların davranışlarını ve daha ayrıntılı bilgileri de bilmek. Öğrenci için başka ne daha iyi olabilirdi? 

Iletişim için 2.Shikarnneyschy köşe! İnsanların ilgilerini çekebilecekleri tüm konularda iletişim kurabilmeleri, soru sorup cevaplarını almaları, şüphesiz ki çok kullanışlı ve klas bir bölümdür! 
3. Ayrıca Class adında çok ilginç bir özellik var. Kendi grubunuzu oluşturabileceğiniz ve orada bir öğretmen ekleyebileceğiniz. Bu durumda, öğretim görevlisi size bir ödev verebilecek, materyalleri açıklayabilecek ve soruları cevaplayabilecektir, özünde aynı üniversite sadece çevrimiçi olacaktır. Çevrimiçi modda bile!
4. İş olarak da harika bir bölüm olacak. Ve bu projenin oldukça ciddi bir parçası. Herhangi bir öğrenci boş zamanlarında yarı zamanlı bir zaman bulabilir! Ve bildiğiniz gibi, öğrenci fakir bir adam ve onun için hayati önem taşıyor! 
5. Ve nerede ders olmadan? Ayrıca doğru yönde bir öğretmen bulmak için bir bölüm olacaktır. 
Bülten panosunun tipi üzerinde 6.Function. Özünde, orada çok ilginç bir özellik olan iç platform belirteçleri satma hakkında reklamlar yayınlayabileceksiniz! 
7.Ama günü planlamaya yardımcı olurken, öğrencinin yaklaşan etkinlikler hakkında tüm bilgileri öğrenmesine yardımcı olacak bir etkinlik fonksiyonu olacaktır.
Ve bir çok ilginç şey, size bir platformun bir öğrenciye verebileceği en temel işlevler dizisini anlattım!
Şimdi size ICO projesi hakkında bilgi vereceğim.
Satışlar 1 Nisan 2018 ile 30 Nisan 2018 arasında yapılacaktır. 

Simge şöyle adlandırılacaktır: FROIN. 
Jetonun fiyatı şu şekildedir: 1 FROIN = 1 $. 
Verilecek toplam belirteç sayısı: 250.000.000 FROIN.
Ayrıca satış tarihlerine göre indirimler verilecektir.
1 round - 30% 

Round 2 - 20% 
Round 3 - 10% 
Round 4 - indirim yok.
Gördüğünüz gibi, dünyanın her yerinden gelen öğrenciler ve gençler için çok ilginç bir proje, sadece okul gününü planlamakla kalmayıp, aynı zamanda gelecek akşamı hatta bir hafta bile planlamanıza izin verecek!
referanslar:

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes