Hawala.Today Token


Hawala.Today Token



hawala today logo pic.png
HAWALA adı, özellikle yeni bir Kripto Para Birimi bağlamında tartışılırsa oldukça akıllıca. Bir kripto için bu ismi bulan kişi açıkça antik konsepti derin bir şekilde anlamış ve HAWALA.TODAY olarak bilinen bu devrim niteliğindeki uygulamasıyla onunla ilgili birçok zorluğun çözülmesini amaçlıyor.

Hawala.Today nedir?

Dünyanın neresinde olursanız olun, P2P kripto fiat döviz alım satımı platformudur ve dünyanın her yerinden anında ve güvenli alışverişler yapmanızı sağlar. Alıcının ve satıcının alışverişin keşif modunun yardımıyla tek bir tıklama ile birbirlerini bulması mümkündür. Satın alma / satma talebi yapıldıktan sonra Hawala.Today en yakın alıcıya veya satıcıya bildirim göndererek herhangi bir aracı bulunmayan hızlı bir alışveriş gerçekleştirir.

15% Faiz Getirisi

İlk yılında, Hawala tokenı % 15 faiz kazandırır. Her bir sonraki yıl, oran her sene % 7,25’e düşene kadar sürekli bir düşüş görür.
Yakındaki Alıcılar ve Satıcıları Anında Keşfedin

Basit ve kullanıcı dostu bir uygulama, alanınızı mevcut alıcılar ve satıcılar için aramanıza olanak tanır. Kullanıcılar geçmişteki etkileşimlerine dayanarak bir güven derecelendirmesi yapacaklardır. Nakit Çıkışı seçeneği, tokenları nakit paralar haline dönüştürmenize olanak tanır.

Kara Para Aklamayı Önleme  Taraması

Kullanıcılar, kara para aklamayı önleme ölçütlerine göre bir doğrulama sürecinden geçecektir. Doğrulanan kullanıcılar 600 USD’den fazla işlem yapabilecektir.

Tamamen Anonim Etkileşimler

Hawala aracılığıyla yapılan tüm etkileşimler bugün güvenli Ethereum platformunda anonim olacak ve güvenlik ve gizlilik sağlayacaktır.


Uygulama

Hawala App.png

Yakınlarınızda kripto para alıp satın

Cryptos Nearby’ı Satın Alın Satmak

P2P değişimi, aracı bulunmadığı için gereksiz ücret ve tarifelerin önlenmesine izin verir. Bu, mali ilişkilerin çok daha karmaşık olduğu dünyanın birçok ülkesinde özellikle geçerlidir. Hawala.Today, engelleyen unsurları ortadan kaldırarak ve satın almak ve satmak isteyen iki kişiyi birbirine bağlarken bunu çözer.
Kullanıcılar, güven derecelendirme sisteminin yardımıyla birbirlerine bir borsaya girerken daha iyi değerlendirmeler yapabilirler. Her etkileşimden sonra kullanıcılar deneyimlerini değerlendirirler.

Hawala.Today etkin ve kolay kripto-fiat dönüşümleri için artan ihtiyaca göre genişliyor. Bitcoin’den başlayarak, platform sonunda değişimindeki tüm ERC-20 para birimlerini desteklemeyi amaçlıyor.

Özellikler

İsim: Hawala Token

Sembol: HAT
Desimal: 12
Contract Adresi: 0xc3972ac283b3a7a56125674631a5c254f7f373cf

Başlangıç Kaynakları: 2,500,000 HAT

Bedava Dağıtılacak Olan: 1,000,000 HAT
Toplam Kaynak: 7,000,000 HAT

Özellikler

Hawala.Today’i diğerlerinden ayıran nedir? Verilen bir fiyasko döviz modeli üzerine kurulu birkaç proje var ancak Hawala.Today’ın modeli, gerekli teknik bilgiyi neredeyse asgariye indirmek için tasarlanmıştır.

Keşfet

Uygulama, kullanıcı yakınındaki satıcıyı aramak için keşif modunu kullanıyor. Bir talep siparişi yazıp gönderiyorsunuz. İlk teklif sahibi ekranda görülüyor ve anlaşmayı yürütmeye devam edebilir veya iptal etmeyi seçebilirsiniz. İki basit adımda, güvenli bir P2P değişiminde işlemler yaparsınız.

Nakit Kartı

Hawala Nakit Kartı, kullanıcının fiat para birimiyle HAT tokenı satın almasını sağlar. Kullanıcı, kodu uygulamaya girecek ve ilgili HAT token miktarını alacaktır. Nakit kart, mobil ön ödemeli kartlar gibi, genel satış noktalarında küresel olarak kullanıma sunulacak.

Cüzdan

Hawala Cüzdan, kripto tokenlarına erişmenin ana noktası olacak. Uygulama geliştikçe, tüm ERC-20 tokenlarını ekleyebilirsiniz. ERC-20 harici olmayan tokenlar için bir ‘On Demand’ cüzdanı ekleyebileceksiniz. Tüm token adresleri ana cüzdan sayfasında listelenir ve bakiyeniz ABD doları, GBP veya EUR cinsinden ve bunların karşılığı olan eşdeğerlerinde gösterilir.
Faiz Teşvikleri 
Hawala, sahiplik için son 10 yılda % 15 ila % 7.27 arasında bir teşvik kazanacak olan toplu kabul için organik talep yaratmak için Tahsis için Teşvik algoritmasını bütünleştirecek.
Arz, toplam 7 milyon coindir, 10 yıllık bir süre zarfında kademeli olarak yıllık olarak artışlarla artacak.

Borsalar

Şu an Hawala.Today coin, Kucoin, Stocks.exchange ve idex borsalarında işlemde fakat; yakın zamanda daha büyük borsalara da gireceğinden şüpheniz olmasın. 
Coinmarketcaptende bu verilere rahatlıkla ulaşabilirsiniz.. https://coinmarketcap.com/currencies/hawala-today/

İletişim;





Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes