SOSYAL MEDIA - MARKET

SOSYAL MEDIA - MARKET

SOSYAL MEDIA - MARKET - SOSYAL MEDYA ETKİLEYEN REKLAM KAMPANYALARINI KEŞFEDİNİZ, YARATMA, UYGULANABİLİR VE ANALİZ ETMEYE YER ALAN ECOSYSTEM HERHANGİ BİR SİTE HAKKINDAKİ HEDEF

Herhangi bir sosyal ağdaki sosyal medya etkileyicileriyle reklam kampanyalarını keşfetmek, oluşturmak, gerçekleştirmek ve analiz etmek için ilk merkezi olmayan ekosistem olan SocialMedia.Market'i kuruyoruz. Blockchain teknolojisi, reklamverenler ve yayıncılar arasındaki entegrasyonu basitleştirecek ve katılımcı tüm taraflar için maliyetleri düşürecektir. % 100 güvenli ve şeffaf, dünyadaki binlerce etkileyici ve marka için hedef kitleye açıklık oluşturmak için fırsatlar yaratan rekabetçi bir pazar yaratacaktır; tüketicilerin en uygun şekilde ilgisini çekmek. Önümüzdeki birkaç yıl içinde kriptokrasi ve Blockchain teknolojisi yaygınlaştıkça reklam pazarlarını bir üst seviyeye çıkarmaya ve önemli ölçüde pazar payını almaya yardımcı olacağız.

SOSYAL MEDIA - MARKET NEDİR?

Dijital ve sosyal medyanın popülaritesi arttıkça, Influencer Marketing gibi markanın savunuculuğunu artırmaya yardımcı olacak yeni etkileşim stratejileri geliştirildi. Influencer Marketing, "odaklanmanın, hedef pazar genelinde değil, etkili insanlar üzerine yerleştirildiği bir pazarlama biçimi" olarak tanımlanmaktadır. Etkili bir kişi / etki sahibi, satın alma kararlarının endüstride takipçileri motive edecek gücü olan biri olarak tanımlanabilir. Son birkaç yıldır sosyal medya pazarlamasının kullanımı patladı. Bilinen markalar ve küçük işletmeler gerçek anlamda sosyal medya kanalları tarafından sağlanan potansiyel ulaşma ve katılım fırsatlarını fark ettiler. Aşağıdaki istatistikleri analiz etmek: Tüketici satın alma kararı, dijital reklamcılığın ve sosyal medyanın yükselmesi, reklam blokörlerinin kullanımı vb. Artış, bugünün etkileyenlerinin mevcut en değerli ve uygulanabilir medya kanallarından biri olduğu açık bir hale geliyor. İş Influencer Marketing'ten yararlanarak daha optimize edilmiş, tamamen kanallı bir pazarlama planı oluşturabilir ve hedef kitleye ulaşma ve daha büyük bir Yatırım Getirisi sağlama olasılığı daha yüksek olacaktır. Etkilenenlerin çok farklı türleri vardır: Büyük içeriğe sahip ve iyi site trafiğine sahip bir endüstri blog yazmacısından sıradan bir Twitter üyesine ve geniş bir izleyiciye. Ünlüler, gazeteciler, analistler, düşünce liderleri, marka gazetecileri, platforma özel "sansasyonlar" vs. de etkileyici olabilir.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes