Lucyd Token LCD Coin

Lucyd Token



Lucyd Hakkinda

Lucyd, dünyanın ilk ergonomik, işlevsel kitlesel akıllı gözlüklerini üretmeye adamış yeni bir arttırılmış gerçeklik şirketidir. Lucyd smartglasses, kullanıcıların akıllı telefonlarıyla daha rahat ve etkili bir şekilde etkileşime girmelerini sağlayan bir çevre birimi olarak planlanmaktadır. Lucyd smartglasses, mevcut akıllı telefon uygulamalarını AR arabiriminde kullanım için optimize eden temel bir işletim sistemi tarafından desteklenecektir.
Lucyd hem 13 AR patenti, hem önde gelen optik ve AR uzmanlarından oluşan bir ekiple kurulmuştur. Lucyd, 2014 yılının dördüncü çeyreğinde LCD cryptoken'in bir simge yayınlamasını başlatıyor. Bunun amacı, ilk üretim öncesi prototipimizi oluşturmak için gereken fonlamayı güvence altına alacak ilk AR tabanlı şifreleme kapasitesini oluşturmaktır. LCD göstergesi, herkesin AR devrini geliştirmesine ve deneyimlemesine yardımcı olur. Burada, LCD Token Satış ve Lucyd'i potansiyel olarak AR'da heyecan verici yeni bir oyuncu haline getiren yapı hakkında daha fazla bilgi edinebilirsiniz.
Greenlight Insights'a göre, dünya AR pazarının 2023 yılına kadar 36.4 milyar dolara ulaşması bekleniyor; Lucyd, hızla yükselen bu sektörde yer almak için bir fırsat.

Lucyd, LCD adlı yeni bir simge önermektedir. Gelişmesine ve potansiyel olarak yaşanmasına yardımcı olma fırsatı verir. AR'deki bir sonraki büyük şey. Bu mümkündür, çünkü Lucyd 13 sinerjik patente ve optik ve AR ekibine sahiptir. Lucyd Lens'in tasarımını sağlayan uzmanlar, bir çift hafif AR akıllı gözlükleri. Güçlü IP'si ile, Lucyd Lens giyilebilir standart olarak çalışmayı hedeflemektedir. görüntüler ve fonksiyonel bir AR ekosistemi.
LCD'yi Edinme
Organiklerin benimsenmesini ve gelişmesini hızlandırmak Lucyd Lens, Lucyd Lab AR'ı geliştiriyoruz.
https://www.lucyd.co/  adresinden sayfalarına ulaşabilirsiniz.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes