Hada DBank İco

Hada DBank İco


HADA DBank, Dünya nüfusunun 1.7 Milyar’ını oluşturan ve 1.2 Milyar’ının banka kullanmadığı Müslüman popülasyonunu hedefliyor. Kuracakları bankacılık sistemiyle hem geleneksel bankacılığa karşı bir alternatif olmayı hedefliyorlar, hem de İslami Bankacılık kategorisini bir adım öteye taşıyarak hizmet vermeyi planlıyorlar. Ana hedef Asya pazarı ve özellikle 440 Milyonluk henüz bankayla tanışmamış, bankası olmayan kesim. Asya bölgesinin %50 den fazlası 30 yaş altında ve toplamda 854 Milyonluk (%133) bir akıllı telefon penetrasyonu var – yani nüfustan fazla telefon sayısı var ki bu da telefon kullanmaya, teknolojiye eğilimli olduklarını fakat bankacılığa bu zamana kadar henüz bir ihtiyaç duymadıklarını gösteriyor . Asıl fırsat bu noktada başlıyor, %53 ü online ve bu da pazar büyümesi konusunda ciddi bir fırsat yaratıyor.




HADABank (https://www.hada-dbank.com/) bankacılıkta transparan ve kar amacı güderken müşteri memnuniyetini öne çıkaran bir hizmet anlayışı güdeceğini vaad ediyor. İslami bankacılıkta faiz unsurunun olmadığını düşündüğünüzde, coinler üzerinden para kazanma mantığı aslında bu dünyanın ciddi bir avantajına olacak. Yani paranız faizle değil, pazar dinamikleriyle para kazanacak. Bankanın önerdiği işlemler arasında akıllı telefon uygulamasıyla cüzdana erişme (ki alternatif olarak sms de olacak), para bozup yatırma (ekstra bir ücret ödemeden), para transferi, bozdurma, kredi çekme, bot üzerinden yapay zeka ile müşteri hizmetleri ve debit kart olacak.


Gelelim HADACoin’in faydalarına. Müşteriler HADACoin ile tüm bankacılık işlemlerini ve günlük aktivitelerini yapabilecekler. Bankanın sağlayacağı Debit kart ile HADACoin’ler her zaman cebinizde olacak ve biraz önce de bahsettiğim gibi, faiz sisteminin olmadığı İslami Bankacılık düzeninde bu coinler şüphesiz çok fazla işlem görecektir. Herhangi bir başka (dijital ya da ulusal) para biriminde tutup değer kazanmasını beklemektense, dinamikleri İslami değerlere göre yaşayan kitle tarafından belirlenmiş bir para büyük sürprizlere yol açabilir. Toplamda 500 Milyon HADACoin hazırlanmış durumda fakat 225 Milyon HADACoin’i önümüzdeki dönemde piyasaya çıkarmayı planlıyorlar.




Belli bir kitle hedefli projelerin değer göreceğini ve şans bulacağını düşünmekle birlikte, bankacılık çok hassas bir konu olduğu için nasıl sonlanır bekleyip göreceğiz. Burada temel unsur güven ve ancak bunu sağlayabilirlerse internet sitelerinde bulunan 2020 planlarına sağlıklı bir şekilde ulaşabilirler. Çok zengin bir işadamını ikna ederler ve HADACoin üzerinden ciddi bir satış yaparlarsa işin rengi değişir. Ancak projenin hedeflediği kesimin, fazla dinine göre yaşayan kişiler olduğunu düşünürsek burada bir başka riskten de söz edebiliriz. Örnek olarak ülkemizde bu projenin hedef alacağı kişiler, diyanet'in bitcoin "şimdilik caiz değil" açıklamasını kabul ederek hareket edecek kişiler olacağından, global olarak girmeyi düşünecek kişiler de benzer açıklamalara göre hareket edeceklerdir. Sonuç olarak farklı bir proje, bakalım nasıl sonuçlanacak.

Yol Haritası;

E-Para için Nihai Geliştirme ve Test.

Beta E-Para Fonksiyonları Başlatın.

ICO Lansmanı

ICO Bitir.

Resmi E-Para Fonksiyonları serbest bırakılması.

Bankacılık Hizmetleri için nihai geliştirme ve test.

Bankacılık Hizmetleri Lansmanı.

IT Labs, AB ve MENA'da kurulacak.

Teminatsız Kredi Launch.

KOBİ için yeni bir açık kaynaklı blok zincirin geliştirilmesi başlıyor.

GÜNEY DOĞU ASYA'DAKİ RESMİ LİSANS

ASEAN pazarına odaklanmak üzere 1. Bölge Merkezi kurmak.

Güney Doğu Asya'daki IT Laboratuvarlarının Kurulması.

BAŞLATMAK :

Vadeli Kredi.

Yatırım Çözümleri.

Beta AI Danışmanı.

HADA DBANK EKONOMİSİ

Diğer ilgili pazarlara doğru genişleme.


HİZMET VE ÇÖZÜMLER

İslami Sigorta / Takaful.

KOBİ Çözümleri.

Resmi AI Advisor Release (HADI)

Ek Lab Ayarları

BAŞLATMAK :

Yatırım bankacılığı

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes