Dogezer İco

Dogezer İco



Dogezer Hakkinda

  1. Dogezer, yatırımcıları bir proje ekibi organizasyon sürecinde "aracı" olarak kaldıracak ve kurucuyu, etkin bir şekilde ürün yatırımcıları olacak ekip üyelerine vaat edilen dengeli vaat sistemi kullanarak projeyi yürütme olanağı tanıyacak.
  2. Dogezer, bireysel katkıda bulunanların emeğini inandıkları bir veya birden fazla ürüne yatırım yapma, projenin başarısını sağlamada aktif rol almak ve katkılarına uyan ödüllerin tadını çıkarma fırsatı yaratacak.
  3. Dogezer, entegre ve kullanıma hazır bir araç seti ve bir proje yürütme için en iyi uygulamalar sunar. Dogezer, ekipteki çıkar çatışmalarını en aza indirir, ekip üyelerinin katılımını sağlar ve daha iyi ürünleri daha hızlı inşa etmeye yardımcı olur.


Dogezer, herkesin sahip oldukları şeylerle tam anlamıyla yatırım yapmasına izin vermeyi amaçlıyor. Buna para gerekmez. Geliştirme aşamasındaki projelerin çok çeşitli destek türlerine ihtiyaç duydukları ve hangi becerilere veya olanaklarınıza bağlı olarak belirli görevlerde onlara yardım ederek bir "yatırımcı" olabilmelerine odaklanırlar. Dogezer platformu, bir projenin fikrinin doğup, sonra planlanıp yönetilebileceği, programlanacağı, geliştirildiği ve uygulayabileceği eksiksiz bir araç gibi görünüyor. Platform, geliştiriciler tarafından çok sevilen popüler özelliklerin yanı sıra GitHub, Google Docs, Slack gibi platformlardan gelen popüler fikirlerin yanı sıra mesajlaşma uygulamaları, bulut depolamaları, sunucular ve veritabanları bir araya getiriyor. Fikirin kendisi, tasarımın ve teknik parçanın hepsinin oldukça iyi ve muhtemelen başarılı olduğu görülüyor.

TAKIM

Alexander Kozlov - Kurucu. Alexander, bir yazılım mimarı ve müdürüdür.
yazılım araştırması. Yazılım mühendisliği alanında çalıştı.

Nikita Rams - anahtar platform geliştiricisi. Nikita tam deste geliştiricidir.

Sergey Chmilenko - NewsOutdoor Company (News Corporation) için çalıştı
bir geliştirici olarak. Sergey, bir UI / UX tasarımcısıdır. Görsel tasarım konusunda uzman.

Dmitriy Dolinin - deneyimli bir arka uç geliştiricisi.

Alexey Lysakov - 20 yıllık tecrübenin mühendislik gereksinimlerini geliştiricisi.

Alexey, acil iş taleplerini anlıyor ve gerçek çözüm öneriyor.

Nataliya Kozlova-Promoter. Nataliya, lütuf programının sorumluluğundadır.
uygulanması.

Sergey Sukov - Danışman. Guavus'ta Mühendislik ve Teslimattan Sorumlu Başkan Yardımcısı.
COO. Sergey 20 yıldır uluslararası çalışıyor. Kurucusu ve yazılım geliştiricilerinin çeşitli takımlarının yöneticisi; aralarında Guavus alanında yenilikçiler, Silikon Vadisi'nden gerçek zamanlı veri analizi planladı
Thales tarafından satın alınacak. Telekomünikasyon sağlayan takımda çalıştı.

Teleca; şirket Symphony Services tarafından satın alınmış.


İletişim;





Medium:​https://medium.com/@dogezercom 

Slack​​Channel:​https://slackpass.io/dogezer

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes