Youtube Organik İzleyici Hilesi








             Sayın okurlar bugün sizlere youtube hakkında ufak tiyolar vermek istiyorum. Youtube da organik izleyici sayınızı arttırmak istiyorsanız, kanalınızın abone sayısını arttırmak istiyorsanız, videolarınız kolayca beğenilsin istiyorsanız bu yazıyı soluksuz okumanız gerekiyor diye düşünüyorum.

             Yurtdışı kaynaklı bir sitemiz var. Öncelikle bu siteye üye oluyoruz. Aslında sistemin zincirlerinden bir parçası oluyoruz. Çünkü sistem kullanıcı temelli ve organik bir alt yapısı var. Bu sistemin 100.000'nin üzerinde üyesi mevcuttur. Sistem güvenilir bir sistem olmakla kalmayıp, internette bot yazılıp satılan sistemlere de benzememektedir.

             Siz siteye üye olduktan sonra siteye giriş yapın. Sistem seviyeler üzerine kurulmuştur. Ücretsiz olarak üye oluyorsunuz ve birinci seviyeden sisteme giriş yapıyorsunuz. Ekrana giriş yaptıktan sonra sağ üst kısımda client yazısına tıklıyorsunuz ve sistemin programını çalıştırıyorsunuz. Sistem size otomatik olarak youtube kanalını açıyor ve sisteme kayılı olan üyelerin videolarını izlettiriyor. Sadece video izlemiş mi oluyor tabi ki hayır. Her izlenen video başına kredi kazanıyorsunuz. Ve günlük video hedefini tutturursanız birinci seviye için 500 kredi vermektedir.

             Peki bu topladığımız krediler ne işimize yarayacak? Bu topladığımız kredilerle bizde kampanya başlatıp kendi videolarımızın izlenmesini sağlıyoruz. Panalde campaigns yazan kısımdan kampanyanızı başlatabilirsiniz. Fakat hemen üye olur olmaz videonuzu izletemiyorsunuz. Öncelikle en az 25 video izlemeniz gerekmektedir.

             https://www.ytmonster.net/register?ref=ysrksk linkimizden siteye ulaşıp, sisteme ücretsiz kayıt olabilirsiniz. Yazımızın ilgi görmesi ve çok yorum alması durumunda sistem hakkında daha fazla ayrıntılı bilgi de verilecektir. Başka bir yazımızda görüşmek üzere... İyi okurlar...

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes