1 Ayda 5 Kiloyu Verdiren Diyet Listesi

1 Ayda 5 Kiloyu Verdiren Diyet Listesi

Şu sıralar yaza girerken bilhassa hanımların sorun ettiği tek şey fazla kiloları dır. Bundan hızlıca kurtulmak için birçok yol deneriz. Bunlardan ilk olanı diyet yapmak ve bunu sporla devam ettirmektir. 1 haftada hızlıca diyet yapıp kilo vermeye çalışmak ya da vermek çok fazla tehlikelidir. Bunların yerine uzun süreli diyet yapmak daha makuldür.
Çünkü en sağlıklı olanı uzun süreli diyetlerdir. 1 ayda 5 kiloyu verdiren diyet listesi ise şöyle olmalıdır:
Sabah bir dilim kepek ekmek, yumurta, 5 zeytin, domates, peynir(çok küçük bir parça), salatalık ve yeşil çay Burada yeşil çay çok önemlidir. Toksin atıcıdır. Sizi dinç tutar. Yemekten önce bir bardak su içilmesi tavsiye edilir ki size tokluk hissi verecektir. Yumurta da size acıkmamanız adına çok tavsiye edilebilecek bir besindir.
Gün içinde: 2-3 saatte bir şeyler yemeniz de sizin açınızdan uygun olacaktır.
Özellikle atıştırmalık tavsiyem şu olacak; Yeşil elma, ceviz, muz gibi her gün farklı bir besin tüketmek şartıyla bunları kullanabilirsiniz.
Öğlen ise: Ton balıklı salata, mercimek çorbacı iki dilim tam buğday ekmeği ile ya da bir patates salatası size uygun olacaktır.
Akşam öğününde ise haşlanmış tavuk, hindi, balık yanında salata ile gayet iyi bir menü olacaktır. Bunları mutlaka haşlanmış olarak ya da ızgarada yağsız pişirmeniz önemlidir. Akşam bir şeyler yemek size uygun gelmiyorsa tarçınlı süt ya da içine bir çay kaşığı zerdeçal karıştırıp yiyebileceğiniz sizi tok tutacak bir yoğurt yiyebilirsiniz; fakat bu akşam yemek yememe konusu pek tavsiye edilen bir davranış değildir. Bu diyeti denerken kendinize, daha hızlı kilo vermek ve toksin atmak adına bir gün önceden dinlendirilmiş olması şartıyla bir litre suyun içine 10 adet taze nane, 1 adet limon, 1 adet salatalık atabilirsiniz. Bunu gün içerisinde bitirin. Bu size çok yardımcı olacaktır. Sağlıklı yaşama hazırlanmanız açısından bunları yapmanız şart olacaktır. Bu şekilde bir ayda en az 5 kiloyu rahatlıkla verebilirsiniz. Sağlıklı bir yaşam için her zaman formunuzu koruyun. Diğer diyet yazılarımıza göz atmak için ilgili kategorileri ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes