Ünlülerin tercihi bonding yöntemi

Ünlülerin Tercihi Bonding Yöntemi


 
Dt.Tankut seber, “çoğu vakit dişlerimizdeki sigara, kahve lekeleri, dişler arası boşluklar hareketlerimizi ksıcaklıktlayarak ruhsal ve toplumsal hayatımızı negatif yönde etkisinde bırakır," dedi.
ön dişlerdeki huzurlu çapraşıklık, şekil bozuklukları, dişler arasındaki boşluklerin kapatılması şeklinde mevcut güzel duyu problemlerin,“bonding yöntemi” ile tamamen ortadan kalktığına dikkat çeken dt.Tankut seber, “çoğu zaman dişlerimizdeki sigara, kahve lekeleri, dişler arası boşluklar hareketlerimizi ksıcaklıktlayarak psikolojik ve sosyal yaşamımızı negatif yönde etkiler. Bunun çözümü olarakta son zamanlarda ünlülerin de çoğunlukla istek ettiği “bonding yöntemini” öneri ediyorum.” dedi.
 
Bonding yöntemi’nin kompozit rezin maddesi kullanılarak, dişlerdeki kalıcı renk bozukluklarını gidermek, dişler arası boşlukları kapatmak ve dişlerde şekil değişikliği yapmak bulunmuş olduğunu söyleyen  dt.  Tankut seber ; “son zamanlarda ünlülerin de çoğunlukla istek etmiş olduğu “bonding yöntemi” güzel duyu diş hekimliği mevzusunda kanaatkar olan bir şahıs tarafınca yapıldığında hayli naturel bir manzara elde edebilirsiniz. Dişlere ve diş etlerine hiçbir zararı olmayan tam aksine kişiye hem güzel duyu hem fonksiyonel bununla birlikte ekonomik olarak katkı sağlayan bonding yöntemi yardımıyla dişleri güzel duyu dolgu aracılığıyla uzatıp veya aralıkları kapatarak kişinin kendilerine özgü gülüş kurmacamını da yapabiliyoruz” dedi.

Dişlerinde herhangi bir problemi olmayıp sadece estetik birkaç dokunuşla gülümsemesini daha çekici kılmak isteyenlerin çok rakamda bulunduğunu tankut seber,“çekici bir gülümsemeye sahip olmanın ön dişlerin diğerlerine oranla daha uzun olmasıyla olabileceğini ve ön dişlerin bu şekilde dizaynının size genç, dinamik ve çekici bir gülümseme kazanmıştırraceğını iletti.

Hemen hemen tüm yaş gruplarına bonding işlemi uygulanabileceğini söyleyen dt. Tankut seber, ”bonding işlemi yapılırken, çoğu vakit 1 seans (15 dk-1 saat) ehil olmaktadır ve bu zaman arasında muamele uygulanmadan önce çoğu vakit dişi uyuşturmaya gerek kalmaz. Kullanılan malzemenin kalitesi veya gerçekleştiren hekimin el becerisi şeklinde faktörler bonding uygulanan dişin ömrününü belirler. Bu zaman yaklaşık olarak 5-8 sene civarındadır. Sadece unutulmamalıdır ki bonding yapılması müsait olmayan dişler de vardır. Kişide diş sıkma alışkanlığı (bruksizm) var ise ve bu da ön dişlerde daha sık yaşanıyorsa bonding işlemini önermiyoruz.” diye konuştu.

Bonding yapmış oldurdıktan sonra da çok dikkatli olunması gerektiğini vurgulayan dt. Tankut seber, “kompozit rezin organik diş kadar güçlü değildir . Bundan dolayı dişlerimize nazik davranmalı , sert cisimleri (fındık, fıstık şeklinde) dişimizle kırmamalı, tırnak yeme kalem ısırma şeklinde alışkanlıklarımızdan vazgeçmemiz gerekmektedir. Bu dolguların uygulandığı dişlerin bakımı da naturel dişler ile aynıdır. Doğru fırçalama ve diş ipi kullanımı ile dolguların uygulandığı dişlerin temizliğini yapabilirsiniz” dedi.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes