TripAdvisor Nedir?

TripAdvisor Nedir?

www.tripadvisor.com.tr



Tripadvisor, dünyanın en emin gezgin tavsiyelerine haizdir. Uygun ve huzurlu bir otel bulup rezervasyon yapmış oldurın ya da hatırlanası bir kaçamak için bir kiralık yazlık kiralayın. Tripadvisor'ın uçuş araması, binlerce olası güzergahı kontrol eder ve size herhangi bir çevrimiçi uçuş bulma aracının en sık kullanılan en ucuz tutarlarını bulur. Gezginlerin nerede kalınması, yenmesi ve eğlenilmesi ile alakalı dürüst tavsiyelerinden oluşan tam renkli, ücretsiz destinasyon kılavuzumuzu indirin. Işlek seyahat forumlarını ziyaret edin ve gitmeden önce tüm sorularınıza cevap alın.

Tripadvisor®, gezginlerin harika seyahatlerini planlamasına ve rezervasyon yapmış oldurmasına olanak sağlayan, dünyanın en büyük seyahat sitesidir*. Tripadvisor, milyonlarca gezginin tavsiyeleriyle beraber çok çeşitli gezi seçenekleri ve planlama özellikleri sunan en iyi otel tutarlarını bulmak için yüzlerce internet sitesini test eden rezervasyon araçlarına direkt bağlantılar sağlar. Tripadvisor markalı siteler, 4,9 milyonun üzerinde konaklama yeri, restoran ve gezilecek yeri kapsayan ve aylık 340 milyona yaklaşan tekil ziyaretçi**, 320 milyondan fazla yorum ve görüşün yer aldığı, dünyanın en efsunk seyahat topluluğunu oluşturmaktadır. Siteler tüm dünyada 45 ülkede işlev görmektedir. Tripadvisor ek olarak, tripadvisor'ın sayıları milyonlara ulaşan aylık ziyaretçilerinin turizm sektörüne erişmesini sağlayan tripadvisor for business adlı özel bölümü de kapsamaktadır.
Tripadvisor inc. (nasdaq: trip), başka 24 gezi medyası markası altında web siteleri yönetmekte ve çalıştırmaktadır: www.Airfarewatchdog.Com, www.Bookingbuddy.Com, www.Cruisecritic.Com, www.Everytrail.Com, www.Familyvacationcritic.Com, www.Flipkey.Com,www.Thefork.Com (www.Lafourchette.Com, www.Eltenedor.Com, www.Iens.Nl, www.Besttables.Com ve www.Dimmi.Com.Au dahil olmak üzere),www.Gateguru.Com, www.Holidaylettings.Co.Uk, www.Holidaywatchdog.Com, www.Independenttraveler.Com, www.Jetsetter.Com,www.Niumba.Com, www.Onetime.Com, www.Oyster.Com, www.Seatguru.Com, www.Smartertravel.Com, www.Tingo.Com, www.Travelpod.Com,www.Tripbod.Com, www.Vacationhomerentals.Com, www.Viator.Com, www.Virtualtourist.Com ve www.Kuxun.Cn.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes