Paykasa Kart Nedir? Paykasa Neye Denir?

Paykasa Kart Nedir? Paykasa Neye Denir?


Paykasa Kart Nedir?

Ön ödemeli kartlar içinde son yıllarda maksimum tercih edilen Paykasa kartlarını sizler için inceledik.

Paykasa iyi mi Satın Alınır?Ön ödemeli kartlar web ve online alışverişin yaygınlaşması ile birlikte artık her geçen gün daha da büyük bir öneme haiz oluyor. Farklı isimler adı altında piyasaya sürülen ön ödemeli kartlar arasında en oldukca ilgi görenlerden birisi ise Paykasa kartlar oluyor. Ön ödemeli kartlar içinde birden fazla sefer harcama yapabilmenizi elde eden Paykasa, online marketlerden değil birden fazla online satış yerinden satın alabileceğiniz bir karttır. Harcamalarınızı Paykasa kart sayesinde denetim altında tutarak ekonomik alışveriş ödemelerinizi gerçekleştirebilirsiniz.

1 yıl süresince kullanım süresi olan Paykasa, şifreli bir sistem ile beraber size ait PIN kodu ile çalışıyor. PIN kodunun tamamen size özel olarak oluşturulmuş olması ve güvenliğin en üst düzeyde olması Paykasa kartların son dönemde fazlasıyla tercih edilmesine sebep oluyor.

Online olarak satılmakta olan Paykasa, internet üzerinden satın alabileceğiniz bir karttır. Sadece şuursiz bir biçimde Paykasa satışı meydana getiren yerlerden alışveriş yapmış olursanız güvenliğinizi de tehlikeye atmış olabilirsiniz. Bundan dolayı Paykasa satışı yapan bölgeleri detaylı bir biçimde araştırarak güvenli olan bölgeleri bulmanızı sizlere tavsiye ediyoruz.

10 dolar şeklinde çok uygun bir fiyattan satılan Paykasa kartlar maksimum 500 dolara kadar çıkabilmektedir. Bütçenize uygun olan Paykasa kart bakiyelerini satın aldıktan sonrasında online alışverişlerinizdeki ödemelerinizi Paykasa bakiyeleriniz ile sıradan bir halde yamaya başlayabilirsiniz.

Paykasa sahibi olabilmek için en önce web üzerinde resmi olarak Paykasa satışı yapan bölgeleri tespit etmeniz gerekiyor. Daha sonrasında kendi bütçenize uygun olan bakiyeleri yükleyebilmek için bu bölgeler arasından güvenli olanlarını seçmeniz gerekiyor.

Bakiye ödemenizi yapmış olduktan hemen sonra sizin adınıza özel olarak oluşturulan PIN kodu 2 dakika benzer biçimde kısa bir süre içinde size iletilecektir. Size iletilen bu özel 16 haneli PIN kodu numarası yardımıyla online alışveriş ödemelerinizi kredi kartı yada kişisel bilgilerinizi girmeden yapabilirsiniz.

Paykasa ile ödeme seçeneğini tercih ettiğiniz tüm online alışveriş siteleri, bahis siteleri ve oyun sitelerinde ödemelerinizi tek bir tıklama ile yalnız PIN kodu numaranız üzerinden yapabilirsiniz. Tasdikınızı verdikten ondan sonra ödemeleriniz saniyeler içinde aktif olarak karşı tarafa iletilecektir.

Güvenli bir halde alışveriş yapabilmek için Paykasa kullanmak istiyorsanız tercih ettiğiniz miktarda bakiye yüklemenizi sizlere tavsiye ediyoruz. Tek kullanımlık olan bakiyeleri ihtiyacınız olmasıyla birlikte doldurarak bir sonraki alışverişinizde yine dilediğiniz kadar doldurarak kullanmayı deneyebilirsiniz.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes