Garanti İnternet Şubesi Şifresi (Web) Nasıl Alınır?

Garanti bankası web şubesi şifresi nasıl alınır?




Güvence bankası'nın web bankacılığı hizmetinden faydalanabilmek için web şubesi şifre alma işlemininin iyi mi yapılacağını bu makaleden okuyabilirsiniz.

Garanti bankası şubesiz bankacılık hizmetiyle 7 gün 24 saat evden, ofisten arzu ettiğiniz her yerden kolayca işlemlerinizi halledebilirsiniz. Internet şubesinden bütün bankacılık işlemlerinizi gerçekleştirebileceğiniz şeklinde yatırım da yapabilmeniz mümkün. üstelik yapmış olduğunız yatırımları günün her saati test ederek yatırım ürünlerini daha iyi takip edebilirsiniz.
Internet şubesine giriş için bankanın paracard yada kredi kartına haiz olmanız gerekmektedir. Internet şubesi için şifre alma işlemlerinizi tamamlamış olduktan sonra talep eder satın alan numarasıyla isterseniz de t.C kimlik numarasıyla veya kredi kartı numarasıyla giriş yapabilirsiniz. 

Www.Güvence.Com.Tr
Güvence bankasi web şubesi için şifre alma
Garanti bankası'nın internet sitesine girdikten sonra bireysel internet şubesi altında yer edinen ilk kere parola almak istiyorum kısmına tıklayınız. Yeni oluşturulan sayfada kartınızın son 6 hanesini yazarak işlemlerinize devam edebilirsiniz. Bankanın müşteri değilseniz satın alan değilim butonuna tıklayarak oluşturulan formu doldurunuz. Kişisel bilgilerinizi ve adres bilgilerinizi eksiksiz girdiğinizden güvenilir olduktan sonra devam ederek başvuru formunu bankaya gönderebilirsiniz. Internet şubesi parolası için lüzumlu laflaşme seti size kurye aracılığı ile ulaştırılır.
Bankanın müşterisiyim fakat kartım yok diyorsanız o halde sağ kutucukta yer edinen kartım yok bölümüne tıklayınız. Yine bir müracaat formu bulunan sayfaya yönlendirileceksiniz. Satın alan numaranızı, annenizin evlenmeden önceki soyadının birinci ve ikinci karakterini ve doğum tarihinizi girerek devam ediniz. Başvurunuz onaylandıktan sonra şifrenizi teslim alabilirsiniz.
Garanti bankası internet şubesi parola oluşturma işlemlerinizde 444 0 333 alo güvence'yi arayarak yardım istek edebilirsiniz. Işlemleriniz tamamlandıktan sonrasında giriş için mobil imza, cep şifrematik veya şifrematik kullanmıyorsanız tek kullanımlık şifre almanız gereklidir. Bankanın sisteminde kayıtlı olan cep telefonunuza tek kullanımlık şifre gönderilmektedir.
Güvence bankasi web şubesi şifre unuttum
 böyle durumlarda bankanızın paracard veya kredi kartını kullanarak yeni parola alabilirsiniz. 
Tercih ettiğiniz kartın son 6 hanesi ve şifresi ile parola al sayfasına giriş yapınız. Cep telefonu numaranızı da yazdıktan sonra devam ediniz. Ikinci adımda emniyet bilgilerinizi istenilen bölgelere makalenız. Son adım parola tayin kısmıdır. Bu ksıcaklıkmda yeni parolanızı belirleyerek işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. 
Güvence bankası parola alma işlemlerinizi alo garanti'den de halledebilirsiniz. Web şubesi şifresi istediğinizi belirttikten sonra tarafınıza söylenen yönlendirmeleri takip ederek işlemlerinizi tamamlayabilirsiniz. Kurumsal müşteriyseniz veya kredi kartınız yoksa talebinizi ona gore iletmelisiniz. Tabi kredi kartı olmayanların önce müracaat formu doldurması gerektiğini ihmal etmeyinız.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes