Ameliyatsız yüz germe teknikleri

Ameliyatsız yüz germe teknikleri


 
Ameliyatsız yüz germe teknikleri; Estetik, plastik ve rekonstrüktif cerrahi uzmanı op. Dr. Fatih dağdelen ameliyatsız yüz germe teknikleri ni konu alıyor.
 
Son dönemlerde hollywood yıldızları içinde popüler olan bir tedavi türü de cerrahi olmayan facelift Kısaca yüz germe operasyonudur. Bu tedavi, bıçak dibine yatmak zorunda kalmadan yüzünüzdeki yaşlı Görünümü ortadan kaldırmaya destek sağlar. Hastalar bu tekniklerin cevabında ortaya çıkan natürel Görünümden çoğu zaman çok memnun bırakılırlar.
 
Cerrahi olmayan ameliyatsız yüz germe tekniklerinden facelift nedir?
Laf ettiğimiz şeklinde bu operasyon, geleneksel yüz germe ameliyatına ihtiyaç duymadan hanım ve Erkeklerin yüz güzelliklerinin ve gençliklerinin tazelemeyi amaçlar. Vücut yaşlandıkça yüz cilt sıkılığını ve esnekliğini kaybetmeye ismim atar. Bu da kırışıklıklara, çizgilere ve yüzde sarkmalara niçin olur.

Cildinizin doğa karşısındaki yaşlanmasına dur demek sizin elinizde. Güzelliğinizi koruyarak yaşlanabilmeniz için size cerrahi tedavilerin yanı sıra cerrahi olmayan tedavi seçenekleri de sunuyoruz. Cerrahi olmayan facelift operasyonu yüz hacmini korumak, pürüzsüz bir cilt sağlamak ve kaş bölgesindeki sarkmaları gidermek için kullanılır.

Yüzdeki yaşlanma etkileriyle mücadele etmek için çok güçlü güzel duyu tedaviler olmakla beraber, tek ve Kesin bir çözümden bahsedemeyiz. Plastik cerrahi her zaman bireysel güzellik hedeflerinize Ulaşmanıza yardımcı olacak farklı tedaviler sunar. Bunun için bir plastik cerrahla görüşerek size en Uygun tedavi yöntemi mevzusunda malumat alabilirsiniz.

Ameliyatsız yüz germe tekniklerinde seçenekler nelerdir?

Ameliyatsız yüz germe tekniklerinden Botoks;

Bu prosedür yüz ve boyun gerdirme gayelı bir botoks işlemdir. Botoks bir mikro seyreltme Geliştirmek ve anlatım kaybı olmadan cildi sıkılaştırmak için kullanılır. Ortalama 10-15 dakika geçindiren bu Tatbik en yaygın kullanılan yüz germe ve kırfer tedavisi operasyonudur. Botoks kaş arasına, yatay alın çizgilerine, göz kenarlarına, dikey dudak çizgileri başta olmak üzere bütün yüze uygulanabilen en etkili kırfer tedavisi yöntemidir. Sık kullanıldığı için kırışıklığa niçin olan kasların hareket yeteneğini azaltarak ciltte kırfer oluşumunu engeller. Tesiri 6 ay sürdüğü için yılda 2 kez tekrarlanması icap eder.

Ameliyatsız yüz germe tekniklerinden Dolgu Enjeksiyonları;

Yaşlanma belirtilerini ancak 15 dakika arasında uygulanan bu teknikle gidererek kırışıksız ve gerilmiş bir Cilde sahip olabilirsiniz. Ciltteki kırışık, oluk ve oyukları doldurmak için cildin dibine hyaluronik asit Dolgu enjeksiyonları enjekte edilir.

Bu tekniklerle tedaviye kırışıklıklar oluşmadan önce başlanması öneri edilir. Uygulanan tedavi ile cilt altındaki elastik lifler canlanır ve gerginleşir. Bu sayede kırışıklıkların oluşması geciktirilebilir.
 
Ameliyatsız yüz germe haricinde ki diğer estetik yazılarımıza ulaşmak için sağlık bölümümüzü ziyaret edebilirsiniz.

Yorum Gönder

Copyright © Airdrop Takip - Free Airdrop. Designed by OddThemes